LIVIU DRAGNEA: “Ei fac CIRC, noi facem AUTOSTRĂZI”

Cosmin Ionescu ACTUALITATE POLITIC Principal

Un om de afaceri din Suceava a încercat să oprească ieri ceasurile românilor la 15,15 pentru a protesta împotriva guvernului pe motiv că nu face autostrăzi. Nu se ştie cui foloseau mesajele sale politice.

Întrebat despre acţiune, Liviu DRAGNEA, preşedintele PSD a replicat tăios: „nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. A zis ‘Plec să văd dacă s-au început lucrările’ şi a plecat spre Bucureşti. Numai că legea aprobată este pentru autostrada Târgu Mureş – Iaşi. Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră sa spunem românilor ADEVĂRUL. Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari,” a afirmat Dragnea.

cititi! Undă verde pentru cea mai așteptată autostradă. Vezi când și de unde încep lucrările

Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi A AVUT rolul de a stârni proteste împotriva guvernanţilor.

 

Citiţi! Autostrada Sibiu – Râmnicu Vâlcea va avea cel puţin 9 tunele

 

„În data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15.00, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar! Provoacă măcar trei persoane să-şi suspende activitatea!”, spunea Mandachi în urmă cu zece zile.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
5 destinaţii DE VIS pentru o mini-vacanţă trăsnet de Paşti sau în timpul “Şcolii ALTFEL”
Paştele vor fi anul acesta în ziua duminică 28 aprilie. Iar vacanţa de primăvară a ...