Martoră în procesul „bunga-bunga” al lui Berlusconi ar fi fost asasinată

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT POLITIC SOCIAL

O tânără care a depus mărturie în procesul „Rubygate”, un scandal de prostituție în care a fost implicat și Silvio Berlusconi, a murit în condiții suspecte.

Imane Fadil (33 de ani), fost manechin de origine marocană, a murit la data de 1 martie, iar cu o lună înainte fusese internată într-o clinică din cauza unor dureri stomacale. Ea le-ar fi spus atunci celor apropiaţi că ar fi putut fi otrăvită. Tânăra dorea să scoată pe piaţă o carte în care să povestească tot ce se întâmpla la petrecerile lui Berlusconi, fostul premier fiind cercetat pentru instigare la prostituţie cu minori.

„Vreau să spun totul. Nu se limitează la un bărbat puternic care avea fete la dispoziţie. Există mult mai mulţi oameni în această poveste, lucruri mult mai grave”, anunţa femeia, citată de Mediafax.

Berlusconi a dezminţit că ar fi cunoscut-o pe Fadil. „Este trist când o persoană moare. Nu m-am întâlnit niciodată cu această persoană, nu am vorbit niciodată cu ea. Cred că vorbele sale au fost inventate, sunt absurde”, a declarat fostul premier al Italiei

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Demonstanți au intrat cu forța în sediul televiziunii sârbe din Belgrad
Zeci de demonstanți au intrat cu forța în sediului televiziunii de stat sârbe din Belgrad. ...