LIVIU DRAGNEA, internat în spital. Codrin Ştefănescu, informaţii de ULTIMA ORĂ

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Aseară, Codrin Ștefănescu şi Mircea Drăghici l-au vizitat pe LIVIU DRAGNEA la spital. Secretarul general al PSD a relatat la Antena 3 despre starea de sănătate a liderului lor. Potrivit acestuia, Liviu Dragnea ar putea avea nevoie chiar de două intervenții chirurgicale.

„Eu acum am plecat de la spital, sunt în mașină. Părerile doctorilor sunt împărțite. Adică doi din specialiști spun că nu ar fi nevoie de o intervenție chirurgicală, alți doi că trebuie două intervenții chirurgicale. Urmează, după noi analize, să ajungă la o concluzie comună.

Liviu DRAGNEA, DUS la spital, după o criză de dureri de spate

Liviu Dragnea este un om foarte puternic, a dus această boală pe picioare, a simțit-o la Reșita, dar s-a acutizat. La Ilfov nu a mai putut să stea în picioare. După RMN, doctorii l-au internat imediat. Acum, lucrurile nu știu cât de complicate sunt, medicii vor decide câte intervenții să facă. Nu sunt medic. După el, ar fi plecat din spital chiar din seara aceasta. Este o dublă hernie, din ce am înțeles. (…) Urmează ca mâine să fie un răspuns exact. (…) Cred că va trebui să oprim turneul în țară”, a spus Codrin Ștefănescu, duminică seară, la Antena 3, în emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

„O să amânăm și anunțarea candidaților la europarlamentare, amânăm tot săptămâna aceasta”, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Traian Vuia: 113 ani de la primul zbor autopropulsat din lume
La 18 martie 1906, românul Traian Vuia deschidea aripile aeronauticii moderne în Franța, la Montesson. ...