CRISTOIU: ”ACŢIUNEA #Şîeu a fost test de manipulare sprijinit de publicaţiile apropiate de SRI

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Acţiunea omului de afaceri Ştefan MANDACHI, intitulată #Şîeu, cu metrul de autostradă, a fost un test de manipulare sprijinit de publicaţiile apropiate de SRI, consideră maestrul ION CRISTOIU, opinie exprimată la Antena 3.  

„Ştiţi ce m-a neliştit cel mai tare? Prostia aia cu autostrada. După părerea mea, cineva a făcut un test şi testul a ieşit perfect. Aia e o prostie, o nebunie, o prostie, dar nu mi-am imaginat niciodată, în viaţa mea, că această chestie va deveni naţională. A fost o maşinărie de lucru şi mi-am dat seama de la ziarele care au sprijinit, care sunt toate ale SRI-ului. Nu vi s-a părut anormal? A fost un test genial (…) După părerea mea, a fost un test să vadă cât de uşor de manipulat e poporul roman”, a spus Cristoiu, la Antena 3.

Maseuzele unui CLUB EROTIC din Bucureşti se alătură protestului pentru autostrăzi. 15 MINUTE nu vor lucra

Președintele Klaus Iohannis s-a numărat printre cei care s-au alăturat protestului „România Vrea Autostrăzi”, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, în care zeci de mii de persoane și-au oprit activitatea timp de 15 minute.

Protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul național.

Loading...

One Comment

  1. Domnul Cristoiu are dreptate și împărtășesc opinia. Am scris ceva similar în articolul de mai jos. Acțiunea #Șîeu a fost organizată exact în ziua care ar fi trebuit să fie MANIFESTAȚIA în favoarea mediului. Faptul că nu a existat nicio formă de protest din partea tinerilor români, nu înseamnă că România este o țară curată, fără deșeuri sau emisii de CO2 și dioxină, dimpotrivă!
    Din cauza corupției și a lipsei de controale, România a devenit destinația privelegiată pentru traficul și depozitarea de deșeuri, inclusiv cele periculoase.
    Corolarul acestei absențe de la proteste indică nivelul de control total și capilar la care s-a ajuns în societatea românească unde nimic nu este spontan.
    https://www.gazetaromaneasca.com/comentarii/de-ce-in-romania-nu-au-iesit-tinerii-in-strada-contra-schimbarilor-climatice-vrem-deseuri-si-aer-contaminat/?fbclid=IwAR3-Ds96fzldiEy3As8u4Imm3QLFWIc4pPPIkZLdJK9AtoIF9WMsAE0arPA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
România, cea mai mare masă salarială din istorie. Vezi cum ne raportăm la media UE
România a avut în 2018 o masă salarială (formată din totalitatea sala­ri­ilor din economie şi ...