Cosmin Gușă anunță personajul care îl va înlocui pe RAREȘ BOGDAN

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Diverse

Prezent într-o emisiune la un post concurent, Rareș BOGDAN a recomandat menținerea pe tronsonul fostei sale emisiuni “JOCURI DE PUTERE” a unui personaj care să țină în priză publicul său captiv, reprezentant în primul rând de cei din mișcarea #rezist.

Rareș Bogdan a stârnit nemulțumirea postului mai ales că el acapara prin firma sa mai mult de 80% din veniturile postului, conform surselor din trust.

El a și recunoscut că va avea la Bruxelles venituri mai mici decât la Realitatea TV. Un europarlamentar are 7.000 de euro, la care se mai adaugă alte 16.000 pentru cheltuieli curente.

Cozmin Gușă a vorbit despre modificările din program: un matinal nou, un jurnal de știri de seară și o emisiune realizată de Costi Rogozanu.

„Pe intervalul de dimineață vor intra Raul Giuglea și Florentina Bălășoiu, de la orela 7.00 la ora 10.00″, a declarat pentru Paginademedia.ro Cozmin Gușă.

 

Realitatea TV, o altă noutate 

 

„O emisiune nou introdusă este Decodor. O va face Costi Rogozanu, care „decodează” jocurile subterane ale presei și ale politicului în campanie. El va prezenta și știrile care au lipsit din agenda zilei, dar și de ce”, a spus Cozmin Gușă.

Denise Rifai va lua locul lui RAREȘ BOGDAN.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O nouă premieră în România
Societatea Ornitologică Română (SOR) confirmă prezența unei noi specii de pasăre sălbatică în România. Cormoranul ...