Atentat islamist, dejucat în Germania! 60.000 de români, în zona vizată!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Autorităţile germane au arestat, vineri, suspecţi islamişti care pregăteau comiterea unei serii de atentate în zona metropolitană Frankfurt. Informația a venit de la surse din cadrul serviciilor de securitate ale Germaniei, a transmis Mediafax.

Citiţi şi:  EXCLUSIV NEWSTANDARD | Polonia: Am susținut activ Președinția română a UE

Aproximativ 200 de agenţi de poliţie au participat vineri la o serie de percheziţii în apropiere de Frankfurt. 11 islamişti cu vârste cuprinse între 20 şi 42 de ani au fost arestați.

Conform procurorilor, indivizii pregăteau comiterea unor „atacuri islamiste-teroriste” prin utilizarea de vehicule şi arme de foc. Obiectivul era să ucidă câți mai mulți oameni, a scris presa germană. Toți au fost arestați.

Principalii suspecți sunt un bărbat de 21 de ani din Offenbach și doi frați de 21 de ani din Wiesbaden. Toți sunt asociați cu grupări salafiste locale. Toți sunt cetățeni germani.

În landul Hessen, unde ar fi urmat că aibă loc atacurile teroriste, locuiesc peste 60.000 de români. De asemenea, mai sunt 156.000 de turci și 36.000 de afgani. Frankfurt, cel mai mare oraș din Hessen, este capitala financiară a Germaniei și a Europei.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ai un nodul sub piele? Vezi ce spun specialiştii!
Multă lume se alarmează după ce descoperă că are un nodul, pe diferite părţi ale ...