Trei europarlamentari români s-au opus drepturilor firmelor de transport din Europa de est a fi egale cu cele din vest

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE ECONOMIC

În Parlamentul European există trei Rapoarte care modifică Regulamentul pentru transport internaţional. Din păcate, aceste norme europene scot firmele de transport din Europa de est din transportul internaţional. Maria Grapini s-a bătut în comisia de transport pentru ca două dintre acestea să fie respinse.

Europarlamentarul Maria Grapini, împreună cu colegii săi, a introdus o moţiune de scoatere a subiectului de pe agenda plenului Parlamentului European.  Au lipsit două voturi. Trei europarlamentari români, Daciana Sârbu (soţia lui Victor Ponta), Cezar Preda şi Traian Radu Ungureanu. Dacă ei ar fi votat, transportatorii din est ar mai fi avut o şansă ca regulamentele să se întoarcă la Comisia TRANS.

Pentru că Moţiunea de respingere a trecerii pe agenda plenului, miercuri se va vota în plen. Există riscul ca toate firmele de transport din Europa de est să nu mai facă transporturi internaţionale.

Loading...

3 Comments

  1. Cei trei nu sunt europarlamentari români, ci europarlamentari DIN România. Diferența este uriașă!

  2. Rușine pentru europarlamentarii români, INDIFERENT de partidul politic pe care îl reprezintă ! Ați votat fără discernământ excluderea firmelor românești de pe piața comună europeană ! Rușine vouă !

  3. Cat timp nu pot oferi Salarii ( nu diurne) precum firmele din occident, sa nu mai facă transport. Lucrez în domeniu și știu ce spun

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Simona Halep mai aproape de a fi din nou NR.1 mondial
Simona Halep se califică în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami după o ...