Pence vine în România! Anunțul, după întâlnirea cu Dăncilă!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL POLITIC

Vicepreședintele Mike Pence va face un turneu în Europa de Est și va veni și în România. Anunțul a fost făcut în timpul întâlnirii dintre adjunctul lui Donald Trump și premierul Viorica Dăncilă.

Cei doi au discutat în marja reuniunii AIPAC de la Washington D.C. Mike Pence a mulțumit premierului Viorica Dăncilă pentru poziția exprimată în legătură cu intenția de mutare a ambasadei României la Ierusalim. De asemenea, a apreciat sprijinul și angajamentul Guvernului față de relația transatlantică, precum și pentru contribuțiile sale operaționale și conceptuale atât în regiunea Mării Negre, cât și, mai larg, în plan internațional.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a asigurat pe vicepreședintele SUA de angajamentul României pentru consolidarea și dezvoltarea Parteneriatului Strategic bilateral, cu accent special pe intensificarea schimburilor economice și sporirea prezenței investiționale americane în România.

Cei doi înalți oficiali au recunoscut rolul important pe care cooperarea dintre militarii români și americani, în Europa sau în teatrele de operații din lume, îl are pentru consolidarea păcii și securității și apărarea valorilor care unesc cele două țări.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reconfirmat angajamentul ferm al Guvernului României de a continua și dezvolta programul de înzestrare al armatei române și a exprimat satisfacție pentru cooperarea cu SUA din acest punct de vedere.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Principesa MARGARETA, la 70 de ani / SIMPLITATEA vieţii fiicei Regelui Mihai
Sosesc sute de felicitări şi buchete de flori la palatul Elisabeta cu prilejul zilei de ...