Românii s-au lămurit cum stă treaba cu ANTICORUPŢIA

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE

Preşedintele s-a întâlnit cu reprezentanţii societăţii civile şi cu nişte influenceri de internet pentru a le comunica faptul că s-a hotărât să organizeze referendumul pe tema justiţiei. Go ahead! Am zice în acord cu limbajul cu emoticoane.

Referendumul e mult aşteptat. În sfârşit ne vom putea exprima hotărât şi a le da o palmă cu mănuşa de mătase.

Propaganda preşedintelui Johannis şi a noii securităţi nu a reuşit să-i prostească pe români, relevă ultimul sondaj CURS.

Sondaj CURS, la trei luni/ Klaus Iohannis pierde 3%, iar Călin Popescu Tăriceanu creşte cu 7%

84% dintre cei chestonaţi ştiu despre abuzurile procurorilor, despre protocoalele secrete şi despre dosarele fabricate prin falsifcarea interceptărilor ori prin mărturii mincinoase şi probe fabricate.

În ciuda mesajelor disperate ale preşedintelui Iohannis, românii şi-au pierdut încrederea într-o justţie care a permis ca anchetele să fie instrumentate de echipe de poliţie politcă formate din procurori şi ofiţei SRI. Lumea şi-a dat seama că dosarele au fost făcute la comandă, cu mărturii mincinoase şi cu martori multiplicaţi prin identităţi protejate.

Vor să desfinţeze CCR

Întâmplător sau nu, ieri, Mihai Poliţeanu, civilul apărător aj justiţiei, a avut acelaşi punct de vedere cu cel al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, privind sesizarea Curţii Europene de Justiţie în vederea limitării prerogativelor Curţii Constituţionale.

Românii nu mai pot fi prostiţi de declaraţii de tipul celor făcute de preşedinta ÎCCJ, Cristina Tarcea care a susţinut că România s-a grăbit atunci când a adoptat legislaţia internaţională privind drepturile omului. Aşa arată sondajul CURS.

Multă lume s-a prins de jongleria cu procurorii şi serviciile secrete

Românii nu mai pot fi prostiţi de procurorii de la CSM care i-au albit pe Kovesi şi pe cei care au paradit ţintele politice sau economice alese de statul paralel.

Românii nu mai pot fi prostiţi de declaraţiile lui Iohannis care a spus că nu-l interesează dovezile privind abuzurile incalificabile de la DNA Ploieşti, DNA Oradea şi de la alte parchete care au aplicat metodele fascist-staliniste, stabilite de KOVESI şi transmise ca model pentru instrumentarea dosarelor.

Românii vor ca aceste abuzuri să fie pedepsite şi vor ca sistemul să fie curăţat şi repus în bazele legale şi constituţionale. În România europeană drepturile şi libertăţile omului trebuie respectate iar sistemul de justţie trebuie să fie bazat exclusiv pe supremaţia legii.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un EUROPARLAMENTAR român a întors din drum noile legi de transport european. Vezi cine!
Maria Grapini a reuşit să-l convingă pe Antonio TAJANI, preşedintele Parlamentului European, să nu introducă ...