FORBES: MS Margareta, cea mai influentă femeie din România!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC SOCIAL

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, a primit premiul pentru „Cea mai influentă femeie din România” din partea revistei Forbes România. Este pentru a patra oară la rând când fiica cea mare a Regelui Mihai câștigă această distincție.

Decernarea a avut loc în cadrul Galei Forbes Woman 2019, desfășurată la Palatul Bragadiru din București. Titlul acordat Șefei Casei Regale omagiază acțiunea regală în promovarea României în lume, eforturile de aproape trei decenii pentru construirea și consolidarea unei societăți sănătoase în țara noastră și pentru simbolul de identitate națională pe care moștenitoarea Regelui Mihai îl reprezintă.

MS Margareta: Valori, principii – asta lipsește puțin în societatea de astăzi

„Sunt foarte mândră, pentru că aici se vorbeşte despre valori, principii – şi asta lipseşte puţin în societatea de astăzi – şi despre curaj, pentru că simt eu un curaj aici într-un sens al comunităţii. Sunteţi curajoşi dumneavoastră şi profesionişti. Şi asta apreciez foarte, foarte mult. Să sper că pot să merg înainte cu forţa pe care-o reprezentaţi. Mulţumesc foarte mult pentru acest premiu”, a transmis MS Margareta în scurtul discurs ținut după acordarea premiului.

Raluca Michailov, directorul general al companiei BP Publishing Media, editorul revistei „Forbes România”, a elogiat cu acest prilej „eleganţa demnitatea şi înţelepciunea” Custodelui Coroanei Române.

Gala Forbes Woman încurajează de opt ani încoace personalitățile feminine cele mai valoroase din diverse domenii, pentru a servi drept model în întreaga societatea românească.

Fiica cea mare a Regelui Mihai a mai fost numită „cea mai influentă femeie din România” de către Forbes și în 2016, 2017 și 2018.

Principesa MARGARETA, la 70 de ani / SIMPLITATEA vieţii fiicei Regelui Mihai

Loading...

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Românii au unul dintre cele mai puternice pașapoarte din LUME! Vezi clasamentul complet!
Japonia, Singapore și Coreea de Sud împart locul 1 în clasamentul celor mai puternice pașapoarte ...