Koveși a început să vorbească precum o „penală”! Declarații de acum, opuse celor din anii trecuți!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

Atacă procurorii de caz și pune la îndoială independența justiției. Iese în presă cu declarații acide, care pot pune presiune pe o anchetă în desfășurare. Acuză că este abuzată de către sistem juridic din România. Nu, n-ați ghicit! Este chiar Laura Codruța Kovesi, care de când a devenit oficial „penală”, a început să vorbească exact ca persoanele pe care le ancheta DNA-ul pe care îl conducea.

Săptămâna aceasta, Kovesi a fost pusă sub control judiciar de către Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Ea a spus că scopul dosarelor nu este aflarea adevărului, ci blocarea candidaturii ei la șefia Procuraturii Europene. Aceste declaraţii sunt lansate în 2019, când Kovesi s-a prezentat fie la CSM sau ÎCCJ pentru acţiunile disciplinare, fie la Secţia de anchetare a magistraţilor, citat de Monitorul de Justiție:

Kovesi (versiunea 2019) atacă justiția și procurorii

  • 28 martie 2019: „Procurorul de caz mi-a interzis să vorbesc cu presa. (…) Este o măsură de a-mi închide gura”.
  • 7 martie 2019: „Cred că intenţionat am fost citată în această zi. Intenţionat am fost citată intr-un dosar şi am dat declaratii, neprocedural, in alt dosar. Mi-a fost dat un proces verbal care nu este semnat de procuror. (…) Categoric vă spun ca nu sunt vinovata pentru niciuna dintre faptele care mi se impută. Categoric, toata această campanie are legatură cu candidatura mea. Exact astazi, cand se decidea votul, am fost citată”.
  • 7 martie 2019: „Nu este nicio coincidenţă. E în continuare o etapă din această campanie de hărţuire. Am 47 de acţiuni disciplinare.
  • 15 februarie 2019: „De doi ani şi jumătate sunt hărţuită. am patru acţiuni disciplinare, am 18 dosare penale.
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Balcanii vor deveni nod pentru gazoducte și centru de distribuție al gazului natural
Liderii din România, Bulgaria, Grecia și Serbia s-au întâlnit la București, pentru o nouă reuniune ...