Laura Codruţa KOVESI, încă o plângere penală împotriva ei

Andrei Marcu ACTUALITATE INVESTIGAȚII

“Penalii,” unii cu ani grei de puşcărie, au început să se îndrepte împotriva Laurei Codruţa Kovesi, şefa DNA, care conform adjunctului ei, Marius Iacob, coordona toate dosarele penale, mai ales pe cele de la aşa numita “Unitate de Elită” de la Ploieşti.

Dorin Lazăr Maior, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare și soția acestuia Maior Florina au depus plângere penală împotriva Laurei Codruța Kovesi la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

citiţi şi: Cum a devenit Kövesi „penală”?

Principalele acuze sunt de represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, favorizarea făptuitorului și abuz în serviciu. Instanţa de judecată a confirmat rechizitoriul DNA și a dispus condamnarea cu executare a lui Maior.

Maior, acuzat şi condamnat pentru şantaj

Dorin Lazăr Maior a fost trimis în judecată, alături de alţi colegi de asociaţie, în 2006 de procurorii DNA Braşov, fiind acuzaţi că ar fi şantajat doi oameni de afaceri braşoveni, printre care şi pe fostul director adjunct de la Romexterra Bank Braşov Mihai Maţepiuc, pentru modul ilegal în care se acordau credite la banca respectivă. Maior i-ar fi ameninţat pe cei doi oameni de afaceri că îi va denunţa dacă nu primeşte de la fiecare câte un milion de lei.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Imagini de la nunta Olguţei VASILESCU – CLAUDIU MANDA
Duminică dimineață, Lia Olguța Vasilescu a postat pe Facebook un clip în care apare alături ...