BlITZKRIEG / Cornel DINU: “Tajani a prevestit încă din 2005 LUPTA ANTICORUPŢIE – cu “jandarmi politici”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

A devenit o modă ca lumea să o vorbească de bine sau de rău pe Laura KOVESI. Cornel Dinu a MĂRTURISIT la emisiunea lui Răzvan DUMITRESCU, de la Antena 3, că într-o discuție cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, i-ar fi spus că în România s-au folosit „jandarmi al căror rol era să nu lase pe cineva să ridice capul”. Dinu a nominalizat-o pe Kovesi, în post de “Prim jăndar.”

Citeşte şi: Incredibil / Manfred WEBER, liderul PPE, solicită politicienilor europeni să OBSTRUCŢIONEZE JUSTIŢIA în România

Preşedintele Parlamentului EUROPEAN, Antonio Tajani e un admirator de artă. I-a cerut lui Cornel DINU să vadă o consignaţie, ceva legat de artă. Am mers la o cunoștință de-a fostului fotbalist (Probabil la Galeriile de Artă ale lui Dan Petrescu n.a.) “Seara a fost un banchet la Sala Tronului, în 2005, în iunie și a fost o discuție. A zis că: ne gândim ce facem cu voi. Vorbind foarte plastic a povestit că fiecare țară nepregătită care a intrat în Uniunea Europeană va fierbe într-o oală proprie și punem la fiecare oală câte doi jandarmi. Cine ridică capul suportă consecințele. Jandarmii sunt Timmermans, Kovesi. A zis cu voi e simplu, voi vă omorâți între voi”, a spus Dinu la Antena3.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Japonia va intra în epoca imperială a ORDINII și ARMONIEI
Japonia a anunțat numele noii epoci, sau Gengo, care va începe la 1 mai, o ...