De ce vor OFICIALII de la Bruxelles să-l pedepsească pe LIVIU DRAGNEA?

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII OPINIE Principal

Liviu Dragnea este decis să pledeze până la capăt “nevinovat” în cazul Tel Drum. A chemat în judecată Comisia Europeană la Tribunalul UE de la Luxemburg pentru că a refuzat să deschidă o investigaţie administrativă legată de raportul Tel Drum de către OLAF. Dar cu cine se luptă?

JIP este acronimul – propus de mine, pentru simplificarea comunicării – grupului european de acţiune “Justiţia ca Instrument Politic.”

Dosarul privind presupusele fraude din fonduri europene de către Tel Drum, pe vremea când Liviu Dragnea era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman a fost clasat în data de 13 octombrie 2013 de către procurorul Paul Silviu Dumitriu, fostul şef al Corpului de control al ministerului justiţiei, pe vremea Monicăi Macovei.

Procurorul Paul Siviu Dumitriu era adjunctul Laurei Codruţa Kovesi la DNA.

Odată cu apariţia noii stele a DNA, Alexandra Lăncrănjan (poreclită Veve – Veveriţa), lui Liviu Dragnea i s-a redeschis dosarul vechi de 16 ani.

Organizatorii grupului de acţiune JIP au rostogolit în întreaga media aservită sistemului informaţia potrivit căreia “OLAF anchetează Tel Drum şi îi dă lui Liviu Dragnea puşcărie.” Statisticile arată că doar 42% din raportările OLAF ajung în instanţă.

Citeşte şi: Incredibil / Manfred WEBER, liderul PPE, solicită politicienilor europeni să OBSTRUCŢIONEZE JUSTIŢIA în România

Membrii grupului JIP, de pus “Estul cu botul pe labe”, ştiu că organismul european antifraudă nu are atribuţii juridice, doar administrative. OLAF face un raport şi îl trimite Parchetelor Naţionale. La Curtea Europeană se judecă litigiile.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
La „butoane”: Manfred Weber, omul lui George Soros
Manfred Weber, liderul PPE din Parlamentul European, pe care Germania vrea să-l propună pentru a-i ...