13 infractori periculoși români, trimiși de Italia să-și termine pedepsele acasă

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC SOCIAL

Un avion cu 13 infractori români, care erau după gratii în Italia, a plecat de la Roma cu direcția București. Deținuții sunt repatriați ca să-și ispășească pedepsele în țara de origine. Nu din motive umanitare, ci ca Italia să nu mai cheltuiască bani pe ținerea lor după gratii.

„Un zbor Roma-București duce înapoi în România 13 deținuți condamnați pentru agresiuni sexuale, crimă, sechestrare de persoane, jaf, furt, răpiri și proxenetism. Sunt bucuros că și în acest caz realizăm ceea ce am promis. Infractorii străini aflați în închisorile italiene trebuie să ajungă în țările de origine” a scris Matteo Salvini, ministrul italian de Interne, pe pagina lui de Facebook.

Un volo Roma-Bucarest riporta in Romania 13 detenuti condannati per violenza sessuale, omicidio, riduzione in schiavitù,…

Publicată de Matteo Salvini pe Marţi, 2 aprilie 2019

Transportul a fost făcut cu un avion militar. La întoarcere, în aeronavă vor fi patru români, căutați de autoritățile italiene prin mandate europene de arest. Aceștia sunt acuzați de constituire de grup infracțional organizat, furt, instigare, complicitate la proxenetism și fals în documente. Ei vor ajunge pe aeroportul Ciampino din Roma și vor fi transferați direct la închisoare.

Guvernul conservator italian lucrează la o strategie pentru accelerarea unor astfel de transferuri de prizonieri. Totul este făcut în baza unei decizii europene, prin care statele UE recunosc pedepsele cu închisoarea din alte state UE. Executivul de la Roma urmărește și repatrierea italienilor aflați în detenție în străinătate.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Atac fără precedent la susținătorii lui Kovesi: „Astfel de comportamente hegemonice dăunează întregului proiect european”
Europarlamentarul Norica Nicolai îi acuză pe Guy Verhofstadt (ALDE european) și Manfred Weber (PPE) că ...