OCTAV BJOZA, preşedintele A.F.D.P.R.: “Nu există nicio IERTARE din partea noastră pentru AUGUSTIN LAZĂR. Îi cerem DEMISIA”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

OCTAV BJOZA, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, a luat atitudine faţă de cazul desconspirării lui AUGUSTIN LAZĂR de către luju.ro.

“Dacă ceea se s-a găsit în documente este adevărat, noi nu putem fi decât de partea lui Iulius Filip. Treaba trebuie să fie clară pentru toată lumea. Nu ne putem abandona frații de suferință în astfel de momente, deși ne aflăm într-un an preelectoral. Dacă documentele precizează că este vorba de Augustin Lazăr, atunci fapta este reprobabilă și trebuie măcar să își ceară scuze față de Iulius Filip, dacă nu chiar mai mult decât atât. De demisie de onoare nu poate fi vorba în România. Primul care a arătat că există demisie de onoare a fost Gavril Dejeu. De atunci nu îmi aduc aminte, poate or mai fi fost și alții. (…)

Citeşte şi: Adeverinţa lui AUGUSTIN LAZĂR de necolaborare cu Securitatea e ilegală. Cine o contestă?

Nu există nicio iertare din partea noastră. Am iertat prea multe. În eventualitatea în care este vorba despre acest domn Lazăr, cu toată reținerea, pentru că avem alegeri și asocitatia noastră nu se asociază de partea unei formațiuni politice, cred că ar fi trebuit ca domnia să își dea demisia”, a declarat Octav Bjoza, într-un interviu la Antena 3.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PREMIERĂ | Hârtia prin care Churchill a vândut ROMÂNIA ruşilor, expusă public prima dată
Pentru prima oară în istorie, documentul prin care Churchill a vândut România lui Stalin va ...