Autorităţile din KOMODO închid graniţele. 41 de VĂRANI, vânduţi pe facebook

Cosmin Ionescu ACTUALITATE INTERNATIONAL

Autorităţile Insulei KOMODO au decis să închidă graniţele micului stat din Polinesia începând cu 1 ianuarie 2020, pe motiv că turiștii au făcut trafic cu VĂRANII, cele mai mari şopârle din lume (pot ajunge la 3 metri), şi s-au redus numărul exemplarelor protejate de lege, informează The Guardian.

Insula Komodo aparţine provinciei Nusa Tenggara din zona de est a Indonesiei. Ea ocupă o suprafaţă de 390 km² şi are doar 2000 de locuitori care sunt urmaşii deţinuţilor deportaţi aici, insula fiind în trecut un loc de detenţie.

Parcul Naţional e o atracţie unică în lume cu cei mai frumoşi vărani din lume.

Închiderea granţilor s-a decis după ce poliția din Java de est a arestat în luna martie 5 persoane acuzate de trafic cu vărani Komodo și cu alte animale protejate. Poliția a declarat că aceștia au vândut peste 41 de VĂRANI prin intermediul rețelei Facebook.

VĂRANUL este o specie pe care de dispariție, iar guvernatorul Viktor Bungtilu Laiskodat și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu numărul tot mai mic al acestora.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Avem aur foarte mult. Ne dă bani UE să le închidem, pentru că NU trebuie să fim pe piață”. Vezi când se redeschid minele din România!
Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, a anunțat la TVR că în vară va avea primele contracte ...