ȘOCANT | Un sociolog musulman îți explică cum să-ți BAȚI nevasta în stil corect islamic

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC SOCIAL

MEMRI TV, televiziunea unei fundații specializate în monitorizarea și traducerea unor emisiuni arabe de televiziune, a postat pe pagina sa pe Youtube un videoclip teribil. Este vorba de sfaturile unui sociolog musulman despre cum trebuie bătută nevasta în stil corect islamic. Mai mult decât atât, procedeele sunt exemplificate pe un COPIL!

Bărbatul este Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari, un sociolog din Qatar. Potrivit MEMRI, videoclipul a fost încărcat inițial pe un cont de Youtube în arabă. El spune că nevasta nu trebuie bătută frecvent. Dar că uneori bărbatul, în calitate de lider al casei, trebuie să-și exercite autoritatea și să-și disciplineze soția „din dragoste”, astfel încât viața să meargă mai departe.

Sociologul islamic a atras atenția că bătaia trebuie să fie ușoară și nedureroasă, dar suficient de fermă încât femeia să simtă „masculinitatea și puterea” soțului, dar și propria „feminitate”. Cobai în acest clip dedicat „fericirii conjugale musulmane” este un copil, un băiat de școală primară.

Socialogul: Religia noastră este o religie a milei și bunătății

Al-Ansari susține că totul este justificat deoarece este în natura unelor femei să le placă soții puternici și violenți, care le domină.

(în videoclipul de mai sus, de la 1:07)

„Acum să vedem cum Islamul te învață să-ți bați nevasta. Cum ar trebui ca un soț să-și bată nevasta? Întâi trebuie să o dojenească. În alte cuvinte, să-i dea sfaturi.

Apoi, ar trebui să nu mai împartă patul cu ea. Dacă nimic nu merge, începem bătaia ca ultimă soluție. Cum este bătaia în Islam? Bătaia în Islam… Stai, nu te mișca… Soțul trebuie să-și facă nevasta să-i simtă puterea” a explicat qatariotul etapele bătăii.

Apoi a urmat exemplul practic.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
După ce l-a consultat pe preşedinte /Procurorul hărţuitor BUCURICĂ protestează ca “doar el să aibă fete frumoase…”
Procurorul orăviţean George Bucurică, hărţuitorul de fete, ajuns consultant al preşedintelui Klaus IOHANNIS pe tema ...