35 de MILIARDE de dolari – atât pierde cel mai bogat om din lume la divorț

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL SOCIAL

Jeff Bezos, fondatorul Amazon și cel mai bogat om din lume, va fi semnificativ mai sărac după divorț. Încă soția lui, MacKenzie Bezos, va păstra 4% din acțiunile gigantului online după ce despărțirea se va finaliza. Pachetul de acțiuni are o valoare de 35,6 miliarde de dolari, conform cotațiilor actuale de pe bursă.

Jeff și MacKenzie au dat de înțeles că au ajuns la această soluție de comun acord și că sunt mulțumiți cu ea. Cei doi nu au dat detalii și despre alte despăgubiri.

„Sunt fericită să îi dau toate acțiunile mele de la Washington Post și Blue Origin (ambele companii a și 75% din acțiunile noastre Amazon plus drept de vot asupra acțiunilor mele ca să susțin implicarea lui continuă în aceste companii incredibile. Entuziasmată de propriile planuri. Recunoascătoare pentru trecut și aștept ce urmează” – a scris MacKenzie Bezos pe Twitter.

Topul Forbes 2019, publicat! Vezi cine e singurul român din clasament!

„Îi sunt recunoscător pentru susținerea ei și pentru bunătatea ei în timpul acestui proces. Aștept să începem noua noastră relație ca prieteni și co-părinți. A fost un partener, aliat și mamă extraordinară. Știu că mereu voi învăța de la ea” – a transmis și Jeff Bezos printr-un tweet.

Înainte de divorți, soții Bezos aveau 16,3% din toate acțiunile Amazon. Ei au fondat împreună gigantul comercial în 1994. Potrivit legilor din statul Washington, MacKenzie ar fi putut primi jumătate de averea 131 de miliarde de dolari acumulată în timpul mariajului. Jeff Bezos va rămâne cel mai bogat om din lume iar soția lui va deveni a treia cea mai bogată femeie din lume.

Jeff Bezos a dezvăluit în ianuarie că divorțează de soția sa, după 25 de ani de căsnicie. Presa a scris că are o relație cu o jurnalistă de la Fox News.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
S-a stârnit JIHADUL împotriva anchetatorilor Codruței KOVESI !
Procurorii de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, care au anchetat-o pe Laurei ...