“NAŞUL” Laurei Codruţa KOVESI nu-i mai dă nicio şansă la Bruxelles. Vezi motivul!

Cosmin Ionescu ACTUALITATE POLITIC

“Naşul” de căsătorie a roabei lui Dumnezeu, Laura Codruţa KOVESI, cu SECURITATEA, cea care a propulsat-o în elita europeană, este fără îndoială Traian Băsescu, cel care a adus-o de la Sibiu pentru a fi şef al DNA. Neavând majoritate parlamentară, fostul preşedinte şi-a format o ghilotină, poreclită BINOM, prin care-şi executa adversarii politici. Acum s-a declarat sceptic cu privire la şansele Laurei Kovesi de a ajunge procuror şef european, afirmând că, în cei zece ani cât a fost membru în Consiliul European, au exista doar două cazuri de reuşită în urma medierilor din câteva sute. În duelul Parlamentul European – Consiliul Uniunii Europene rar câştigă partea politică în detrimentul celei executive.

Rar a câştigat Consiliul în faţa Parlamentului European

”Am fost 10 ani în Consiliul European şi nu ştiu dacă în două cazuri din câteva sute la mediere cu Consiliul UE (CUE) a câştigat Parlamentul (European – n.r.). Având în vedere cutumele, prima şansa este a francezului (Jean-Francois Bohnert – n.r.). Consiliul (Uniunii Europene – n.r.), acolo sunt miniştrii … E greu pentru Parlament să câştige în dispută cu monştrii ăştia”, a declarat la Digi24 Traian Băsescu.

Citeşte şi: CONCURENŢA LUI KOVESI / Consiliul Uniunii Europene îşi menţine susţinerea fermă pentru Jean-Francois Bohnert

Echipa PE şi Consiliul UE nu au ajuns la un consens nici în a treia rundă de negocieri care a avut loc joi la Bruxelles, iar următoarea întâlnire va avea loc pe 10 aprilie.

Parlamentul European se teme de puterea de influenţă a GUVERNULUI DĂNCILĂ

Parlamentul European a emis un comunicat de presă prin care a cerut Consiliului UE, la cea de-a treia rundă de negocieri să nu cedeze în faţa presiunilor Guvernului României şi să îşi reconsidere poziţia faţă de candidatul Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european.

Consiliul Uniunii Europene a reiterat, joi, susţinerea pentru numirea francezului Jean-Francois Bohnert în funcţia de procuror-şef european, anunţă instituţia, semnalând că negocierile ar putea fi transferate viitoarei legislaturi a Parlamentului European.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Marele şiretlic al diavolului USERIST: Adormirea PNL prin sondaje
“Adormirea PNL prin sondaje exagerat de optimiste nici nu e o strategie nouă. E fals, ...