Kelemen HUNOR, interzis în UCRAINA. A încercat şi cu PAŞAPORTUL unguresc. Vezi ce zice AMBASADA!

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Autorităţile de frontieră ale statului ucrainean nu l-au lăsat sâmbătă pe Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, să intre în Ucraina. Nu i s-a comunicat motivul. Liderul formaţiunii politice din România a vrut să participe la ceremonia de aniversare a trei decenii de la înfiinţarea Uniunii Culturale Maghiare din Ucraina Subcarpatică în localitatea Ujhorod, situată la 89 de km de punctual de trecere a graniţei de la HALMEU. Într-o postare pe facebook, Hunor a spus că nu a mai fost în Ucraina de 20 de ani.  

Reacția Ambasadei Ucrainei: “A mai încercat şi cu paşaportul unguresc”

După acuzațiile lansate, ambasadorul Ucrainei la București, Oleksandr Bankov, a anunțat PRESA că președintelui UDMR i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Ucrainei încă din 3 noiembrie 2017 și că de atunci acesta a mai încercat să intre în această țară folosind pașaportul ungar și a fost refuzat.

„Am aflat acum câteva ore aici pe facebook că Președintele Uniunii Democrate Maghiare din România, domnul Kelemen Hunor n-a fost lăsat azi dimineață să intre pe teritoriul Ucrainei.

Citeşte şi: Credit Suisse: Pentru prima dată în istorie, românii sunt mai bogați decât maghiarii

În aceasta situație neplăcută dar absolut firească aș dori să fac câteva precizări:
1. Domnului Kelemen Hunor i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Ucrainei încă din 03.11.2017. De atunci domnia sa a mai încercat să intre în Ucraina folosind pașaportul ungar și a fost refuzat, drept dovadă că i-a fost bine cunoscută decizia autorităților ucrainene.
2. Și de data aceasta conform legislației în vigoare a Ucrainei domnului Kelemen Hunor i-a fost înmânată decizia autorităților de frontieră privind interzicerea intrării pe teritoriul statului ucrainean pe care a și semnat-o. E adevărat că decizia nu conține motive, dar o astfel de practică e comună pentru toate statele europene.
Și bineînțeles sunt deschis și voi fi onorat să-i ofer și personal domnului Kelemen Hunor orice explicații suplimentare”, a scris Oleksandr Bankov pe Facebook.

Citiţi şi: Slovacia a interzis intonarea imnului UNGARIEI pe teritoriul său! Budapesta, în spume!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CORNEL NISTORESCU, către LAZĂR: “Mă, vopsitul Dracului, du-te pe pustii!”
Cornel NISTORESCU, editorialistul de la “Cotidianul” a lansat un atac dur la adresa lui Augustin ...