În capitala mondială a modei, o firmă românească prezintă produse: “Made in Romania”

Cosmin Ionescu ACTUALITATE ECONOMIC

România a fost o mare producătoare de mobilă. Tradiția meșteșugului de mobilă românească era recunoscută peste tot în lume. După 1989, fabricile de prelucrare a lemnului au fost puse pe butuci. A venit Holzindustrie Schweighofer. Taie lemnul din pădure şi alimentează fabricile de profil din  Austria. Ikea se întinde tot mai mult. De ani de zile occidentul luptă să transforme ţara noastră într-o piaţă de desfacere.

Globalismul a pus industria mobilei din România pe butuci. În aceste condiţii, compania SIMEX, din Şimleul Silvaniei, cu acţionarat 100% românesc, a rămas ultima fabrică de profil din România, care în pofida greutăţilor, se încăpăţânează să meargă înainte.

SIMEX, o companie 100% românească, se luptă la Milano cu globalismul

Directorul general Dumitru Blaga  şi directorul comercial Gabriel Antoniu Lavrincic sunt prezenţi în această săptămână la Salonul Internaţional de Mobilă „Salone Milano 2019”. Expoziția este considerată a fi cea mai mare din lume unde se dă tonul în „moda mobilei.” Aceasta se desfăşoară în complexul expoziţional „ISALONI” din Rho, Milano, Italia.

Citeşte şi: România, piață de desfacere: „Întotdeauna apare un domn ambasador care le ia apărarea”

Pentru a arăta că ştie să se adapteze la nevoile pieţei, producătorul din Şimleul Silvaniei este prezent în CAPITALA MODEI cu produse şi modele noi. Brandul nou creat MOOD by SIMEX este foarte apreciat de cumpărătorii din străinătate. Compania intenţionează în viitorul apropiat să deschidă magazine proprii în toate municipiile din România şi magazine prin parteneriat în Europa, America, Australia şi Asia prin care să promoveze sintagma calităţii „Made in Romania”. 

Vezi şi: Business a la Secu’/VIRGIL MĂGUREANU este falit! Conacul de la Giurtelecu Hododului, scos la licitaţie

Marile palate ale lumii au mobilă Made in Romania

Mobila românească este cunoscută în Europa, de mai mult de 300 de ani. Mobila Simex împodobeşte interioare de la Kremlin, Sankt Petersburg, Kiev, Astana, Tashkent, Bishkek, Dushanbe, Groznyi, Baku, Tbilisi, Erevan, Palatul Prezidential din Turkmenistan, Palatul Parlamentului din România, Castelul Peleş şi diferite castele şi instituţii celebre din Europa.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Firea – Dragnea, marea împăcare din PSD. Vezi cine pierde!
Când Gabriela Firea avea probleme de sănătate, Liviu Dragnea a sunat-o să o întrebe cum ...