Cel care l-a învăţat pe CIOLOŞ să spună că toţi românii au avut legături cu SECURITATEA a DEMISIONAT din partid

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Valeriu Nicolae, candidatul PLUS, partidul lui Cioloş la europarlamentare, a demisionat din partid, anunţând totodată că el este autorul gafei făcute de liderul partidului care a spus că: mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate <<demonstra>> că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate.”

” Gafa aia cu securiștii e a mea. Textul inițial a fost: „Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, în mod sigur televiziunile lui Ghiță și Voiculescu ar putea „demonstra” că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate,” a scris Nicolae pe facebook, spunând totodată că nu a mai râs demult iar mulţi prieteni se uită urât la el.

Citeşte şi: Cioloș, paznic-securist al Doinei Cornea? Vezi ce i se cere fostului premier tehnocrat!

 

“A ieșit catastrofa aia pentru că Dacian a spus că nu are rost să fim la fel de lipsiți de bun simț. A fost o super presiune să ieșim cu o declarație, am șters rapid partea cu varanul și cu Ghiță, și nu am mai văzut inepția care mi-a ieșit. Imediat după ce a explodat internetul l-am sunat și i-am spus că ies public, îmi asum prostia și îmi dau demisia din partid. Mi-a spus că responsabilitatea stă la el și că greșeala lui este la fel de mare căci nu a mai verificat o dată. Nu sunt singurul cu care a făcut la fel. Nu știu pe nimeni care să aibă mai mult bun simț,” a mai recunoscut candidatul demisionar, cu prilejul plecării din partid.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
“Locuitorii Bruxelles-ului nu sunt COBAI pentru TEHNOLOGIA 5G.” Vezi cine a spus!
Guvernul belgian a încheiat anul trecut un acord cu trei OPERATORI de furnizare a internetului ...