Se reia procedura: candidații la șefia Parchetului General au fost respinși

Cosmin Ţintă ACTUALITATE

Tudorel Toader nu a fost convins de niciunul dintre cei patru candidați pentru funcţia de procuror general. Interviurile pentru ocuparea funcției au fost susținute miercuri de către actualul procuror general Augustin Lazăr, procurorul DIICOT Marian Drilea, fostul șef DIIOCT Daniel Horodniceanu și fosta adjunctă a Laurei Codruța Kovesi, procurorul Gabriela Scutea.

„În cadrul procesului de selecţie s-a apreciat că niciunul dintre candidaţi nu îndeplineşte cerinţele necesare pentru numirea în funcţia de  procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Ca urmare, vă aducem la cunoştinţă faptul că nu se va face o propunere de numire în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dintre candidaţii participanţi, procedura urmând a fi reluată potrivit calendarului ce va fi comunicat ulterior”, se arată într-un comunicat al Ministerului Justiţiei.

Mandatul lui Augustin Lazăr, unul dintre candidații respinși, se încheie pe 29 aprilie. Noii candidați pot depune cereri de înscriere până la data de 25 aprilie, urmând ca lista persoanelor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecţie și programarea interviului să fie afișate pe pagina de internet a Ministerului Justiției pe 02 mai. Interviurile cu ministrul justiției vor avea loc în perioada 06 – 07 mai.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MAFIA albaneză a jefuit UN AVION plin cu bani direct pe pista de decolare
Un scenariu care nu a trecut prin capul niciunui regizor de filme de acțiune s-a ...