Apa plată cu lămâie! Între MIT şi REALITATE. Unora le face RĂU

Andrei Marcu ACTUALITATE Diverse

Specialiştii de internet susţin că flavonoizii din sucul de lămâie sunt un antioxidant util în lupta împotriva cancerului. Compuşii din lămâie previn hipertensiunea, diabetul zaharat, indigestia, febra, constipaţia şi alte boli. Studiile ştiinţifice zic altceva.

În urmă cu mai mulţi ani circula o poveste despre fetele care au băut apă plată cu lămâie şi au slăbit miraculos, fiind piele şi os, dar agreate în concursurile de frumuseţe.

Flavonoizii ard grăsimile, spun cercetătorii anonimi.

În realitate, aceştia stimulează bila şi ficatul pentru arderea lor.

Studiile efectuate de fel de fel de instituţii care nu există “au demonstrat” că SUCUL DE LĂMÂIE crează citrat urinar, care are capacitatea de a preveni formarea de cristale, astfel uşurând eliminarea pietrelor de la rinichi.

Acesta fiind mitul, iată realitatea: Întradevăr, Fundaţia Americană de studii a rinichilor recomandă mulţi litri de apă băuţi zilnic pentru eliminarea nisipului şi a pietrelor. Cât bem zilnic lămâie nu ajung acizii să distrugă cristalele.

8 PROBLEME DE SĂNĂTATE CARE AR TREBUI TRATATE MAI DEGRABĂ CU SUCUL DE LĂMÂIE DECÂT CU PASTILELE, zic specialiştii de net

Fake-news.

 1. Scăderea în greutate
  Cele mai recente rezumate de cercetare (ce instituţie? ) evidenţiază că pectina, o fibră, stimulează un proces sănătos de pierdere în greutate, zic poveştile de net. În realitate cura cu apă este cea care reduce greutatea în exces.
 2. Probleme ale pielii
  Antioxidanţii din sucul de lămâie netezesc ridurile, elimină petele cauzate de vârstă şi cicatricile. Curăţă, de asemenea, sângele de vâscozităţi.

În realitate, Vitamina C joacă un rol natural în sănătatea pielii, dar un pahar de apă PLATĂ cu lămâie nu va elimina nicio pată din piele sau nu va șterge ridurile. Consumul de apă în abundență este utilă în păstrarea pielii și a aspectului hidratat, totuși!

 1. Detoxifierea
  Combinaţia de suc de lămâie şi apă plată este un excelent tratament pentru toate procesele de detoxifiere.

În realitate, apa plată cu lămâie nu are efect asupra metabolismului. Îngrăşarea ţine mai mult de ADN, stilul de viață, lipsa exercițiilor etc.

 

 1. Circulaţia în intestine
  Pectina din sucul de lămâie îmbunătăşteşte peristaltismul intestinal şi curăţă colonul. Foloseşte-l ca un puternic instrument antibacterian, zic poveştile de pe reţelele sociale. Substanţele sunt descompuse în stomac, în realitate.
 2. PH echilibrat
  Bea un pahar de apa caldă cu lămâie dimineaţa pentru a obţine o valoare uşor alcalină a pH-ului. Sucul de lămâie este un acid, dar stimulează crearea unui mediu alcalin în corpul uman. Altă ideogramă.

În realitate câteva miligrame de vitamina C nu pot schimba PH-ul unei sute de kilograme.

 1. Probleme digestive
  Sucul de lămâie stimulează producerea de bilă, îmbunătăţind astfel digestia. Cantitatea de flavonoizi e insuficientă, în realitate.
 2. Bacteriile şi infecţia
  Datorită proprietăţilor sale antibacteriene, sucul de lămâie pevine infecţia şi multiplicarea bacteriilor.

Oricâtă vitamină C am ingera, organismul reţine un max de 1.000 mg

 1. Inflamaţie şi durere
  Sucul de lămâie ajută la reducerea durerilor articulare şi a inflamaţiilor. Este deosebit de benefic pentru genunchi. Diluează acidul uric, fiind de mare ajutor pentru persoanele în vârstă.

Niciun studiu nu a indicat că Vitamina C injectată în articulaţii ar reduce durerile sau procesor inflamator.

Reacţii negative

În cazurile de gastrite, ulcer, sucul de lămâie e contraindicat. Provoacă mai mult rău.

Adevărul că o bună hidratare ajută organismul.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
După o noapte „furtunoasă”: Brexit, cel târziu pe 31 octombrie
Liderii Uniunii Europene şi premierul Marii Britanii, Theresa May, au acceptat joi amânarea Brexit până ...