Porumboiu, atac necruțător la Ponta și Constantin

Cosmin Ţintă ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu răbufnește și îi face„șpăgar”și „căpitan SIE” pe Daniel Constantin, respectiv Victor Ponta, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, printr-o sentinţă definitivă, că sancţiunea-record de 17 milioane de euro, aplicată firmei sale în urmă cu patru ani de APIA, a fost abuzivă.

„Grav este că firmele, din 6.500 de angajaţi, nu ştiu dacă mai au vreo 300- 400. Toate firmele au intrat în insolvenţă şi îi întreb pe domnul şpăgar Daniel Constantin, aşa să scrieţi pentru că îmi asum ceea ce spun, şi pe domnul căpitan SIE Ponta îi încadrează dumnealor şi mai ales plătesc dumnealor salariile şi tot ce este de plătit la bugetul statului? Nu se va întâmpla asta”, a declarat Porumboiu într-un interviu pentru ediția de Vaslui a Adevărului.

În 2015, Adrian Porumboiu și cele câteva mii de angajați erau loviți în plin, după ce Comcereal, firma etalon a holdingului său Racova, a primit o serie de sancţiuni în lanţ care au însumat în doar câteva zile amenda record de 17 milioane de euro. Porumboiu a acuzat atunci că sancţiunea APIA este un abuz şi nu are temei, contestând-o în instanţă. Procesele au durat patru ani.

„Am câştigat la Înalta Curte, câştigând şi la Curtea de Apel Iaşi. Banii nu vor veni la mine. Se vor duce la firma de insolvenţă, vor avea circuitul lor. Dar este o etapă intermediară, voi acţiona şi îmi voi recupera şi eu o parte din bani. Din această situaţie eu am ieşit excelent. Şi mai departe mai am şi alte acţiuni pe care le voi face în justiţie împotriva lui Ponta, împotriva lui Daniel Constantin(…)De ce să mă îndrept împotriva statului? Mă voi îndrepta împotriva celor care au reprezentat statul român. Să plătească cei care au făcut nemernicia asta. Vor trebui să plătească. Meciul nu s-a terminat aici, este doar o repriză câştigată, care este mai mult decât edificatoare”, mai spune omul de afaceri Adrian Porumboiu.

Loading...

One Comment

  1. Pentru cultura mare sa rezisti la concurenta externa trebuie sa ai ,minim 100 de hectare.Materia prima trebuie procesata in tara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Au băgat WIKILEAKS în dubă! Julian Assange, arestat după 7 ani de azil în Ambasada Ecuadorului din Londra!
Julian Assange, fondatul Wikileaks, site-ul care a dezvăluit secretele murdare ale liderilor lumii a fost ...