Iohannis și-a „făcut timp” să asculte DEŢINUŢII POLITIC, dar nu zice că l-ar revoca pe Lazăr

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Pus într-o situație pe care nu și-dorea de prezența celor doi deținuți politici de la Aiud în delegația PSD, președintele Klaus Iohannis a ieșit la o scurtă serie de declarații prin care a încercat să întoarcă situația în favoarea lui. Pe post de concluzii ale consultărilor de vineri cu social-democrații, Iohannis a catalogat drept o mișcare „jalnică” prezența celor doi la întâlnire, aruncând vina asupra PSD pentru că s-ar fi folosit de „necazul acestor doi deținuți”.

„Din delegația PSD-istă au făcut parte și două persoane foști deținuți politici. Mi-am făcut timp și i-am ascultat pe cei doi. Am auzit două povești de viață cutremurătoare. Torționarii comuniști trebuie să fie trași la răspundere și să suporte consecințele legii. Dar, încercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi foști deținuți politici pentru a-și legitima asaltul la Justiție este o încercare jalnică. Nu îmi imaginez că cineva care a fost nedreptățit în perioada comunistă, cineva de care și-au bătut joc comuniștii, își dorește altceva decât o Justiție independentă și dreaptă. Și pentru că românii trebuie să dea un răspuns, convoc acel referendum”, a spus Iohannis.

Citeşte şi: SERIAL / Marii corupți europeni și ETICA statului „drepți”. Cum au pus jugul pe ROMÂNIA? – primul episod

Chiar dacă a ținut să sublinieze că „torționarii comuniști trebuie să plătească”, Klaus Iohannis nu a anunțat și că l-ar revoca pe Augustin Lazăr, deși Marian Iancu și Ioan Munteanu i-au cerut revocarea procurorului general.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bat clopote de nuntă în PSD /Vezi cine vor fi naşii lui LIVIU DRAGNEA şi IRINA TĂNASE !
Liviu Dragnea a cerut în faţa zecilor de mii de olteni Liei Olguţa Vasilescu şi ...