Turnătorul lui IULIUS FILIP e avocatul lui IOHANNIS

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Tot mai multe evidenţe apar că preşedintele Klaus Iohannis este înconjurat doar de securişti. De ce nu acceptă propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr? Se întreabă multă lume. Iată o explicaţie care vine la pachet.

“Pe Iulius Filip l-a turnat în închisoare un securist acoperit, cu nume conspirativ MIRON (spune Sorina Ruxandra Matei în emisiunea ei). Acest Miron este Gheorghe Musat, avocatul lui Iohannis în dosarul caselor sale”, a destăinuit avocata Ingrid Mocanu pe reţelele de socializare.

Legăturile lui Iohannis cu fosta Securitate

“Muşat a fost timp de 13 ani ofiţer de Securitate (1970-1983), după care este trecut în rezervă şi devine avocat. În 1984, este arestat pentru că a dezvăluit unor cunoştinţe că fusese securist şi este condamnat la închisoare. Face 4 ani de detenţie la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, având numele conspirativ MIRON. Îşi îndeplineşte conştiincios datoria şi întocmeşte 100 de note informative despre colegii săi de celulă, majoritatea condamnaţi politic. Printre ei şi Iulius Filip. Acum înțelegeți legăturile lui Iohannis cu fosta Securitate? Un securist turnător, inclusiv al lui Filip (așa cum spuneau ei, trebuia să devii informator ca să ieși liberat condiționat) îi este avocat. Cum să îl demită pe torționarul lui Filip dacă pe turnătorul lui Filip și l-a luat avocat?, a mai scris Mocanu.

Loading...

One Comment

  1. Cotidianu – tromoeta bolswvics

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PREMONIŢIE / “Şobolanii roşii” prevesteau încă din 1991 ce se va întâmpla astăzi
Menţinerea oamenilor vechii securităţi, în funcţiile de comandă, a fost prevestit, nu numai de BRUCAN, ...