Custodele Coroanei, M.S. Margareta şi Principele Radu, invitaţi de oficialii francezi

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC SOCIAL

Custodele Coroanei, M.S. Margareta, şi Principele Radu se vor afla, de luni până vineri, în vizită la Paris şi Reims, pe agendă fiind incluse vizite la Crucea Roşie, Muzeul Luvru şi Comitetul Naţional Olimpic, arată romaniaregala.ro.

Vizita este organizată la invitaţia autorităţilor statului francez şi survine la 100 de ani de când, în martie şi aprilie 1919, Regina Maria a reprezentat România la Paris, într-un demers diplomatic şi regal, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat oficial, vizita are scopul de:

a omagia centenarul Primului Război Mondial, precum și pentru a aduce în Franța o solie românească pe durata președinției țării noastre la Consiliul Uniunii Europene.

Potrivit sursei citate, Custodele Coroanei şi principele vor avea întâlniri cu autorităţi ale statului francez şi vor vizita Academia Franceză, Crucea Roşie a Franţei, Comitetul Naţional Olimpic, Comitetul Naţional Paralimpic, Muzeul Luvru şi Palatul Tau din oraşul Reims. Ca şi Regina Maria, Custodele Coroanei, Margareta va lua parte la un dineu oferit în onoarea sa, de către Ambasada României la Paris.

Vizita regală română va mai cuprinde, ca acum o sută de ani, întâlniri cu reprezentanţi ai familiilor regale europene care îşi au reşedinţa la Paris.

Acum 100 de ani, Regina Maria pleca la Paris că să ne aducă Ardealul

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CAROL I și Ceaușescu, unul lângă altul în biroul unui primar prahovean! Vezi de la ce partid e!
O alăturare contra naturii a fost făcută pe pereții biroului primarului din localitatea prahoveană Podenii ...