Mormonii vor BOTEZA copiii cuplurilor de acelaşi sex

Andrei Marcu ACTUALITATE Diverse SOCIAL

Distincţia clară dintre sentimente şi comportamente

Într-un interviu luat de publicaţia mormonnewsroom.org primului preşedinte (aceasta este titulatura liderului congregaţiei n.a.), Fratelui mai Mare, Oaks, i s-a prezentat situaţia unui părinte la care vine copilul de 17 ani şi spune că nu e atras de fete şi crede că e gay. Are o serie de simţuri şi unele trăiri. Oaks a răspuns: “Îi voi spune că ești fiul meu. Vei fi întotdeauna fiul meu și voi fi mereu alături să te ajut. Îi voi explica distincția clară dintre sentimente sau înclinații, pe de o parte, și comportamentul, pe de altă parte. Nu este păcat să ai înclinații care, dacă sunt dăruite şi nu produc comportament care ar fi o infracțiune. Păcatul este în cedarea la ispită. Tentația nu este unică. Chiar și Mântuitorul a fost ispitit.” Fratele cel Mare a dat un citat din Biblie, Capitolul 10 din către corintieni, versetul 13: “Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiţi ispitiţi peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit şi mijlocul să ieşiţi din ea, ca s-o puteţi răbda.” Acesta e îndemnul pe care l-a mărturisit Dallin Oaks.

Contra ispitelor se luptă cu mai multă credinţă

“Cred că este important să înțelegeți că homosexualitatea, despre care ați vorbit, nu este un substantiv care descrie o condiție. Este un adjectiv care descrie sentimente sau comportament. Vă încurajez, pe măsură ce vă luptați cu diverse provocări, să nu vă gândiți la voi – ca la „ceva” sau la „altul”, cu excepția faptului că sunteți membrii ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și sunteți fii mei și că vă confruntaţi cu ispite,” a conchis liderul Bisericii Mormonilor.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
TĂRICEANU, despre DRAGNEA: “Îmi doresc să rămână liber”
Preşedintele ALDE România, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost prezent sâmbătă la Iaşi, împreună cu candidaţii formaţiunii ...