GDS nu-i mai dă PREMIUL lui Lazăr. Lazăr i-l retrimite lui IULIUS FILIP

Cosmin Ionescu ACTUALITATE POLITIC

Multă lume era pregătită să facă parte din comitetul de primire al lui AUGUSTIN Lazăr la ceremonia de decernare a Marelui Premiu de la GDS. Speriați de mulțimea pregătită să i se alăture lui Iulian Capsali și lui Paul Hitter, organizatorii instituției de utilitate publică (adică plătită de guvern) anulează ceremonia de miercuri în care urma să-i fie decernat lui Augustin Lazăr premiul GDS, pe motiv vă procurorul general a hotărât să-l remită disidentului Iulius Filip.

„Grupul pentru Dialog Social (GDS) a luat cunoștință de mesajul public prin care Procurorul General al României, Augustin Lazăr, anunță că transmite Premiul GDS pe anul 2018 disidentului Iulius Filip și tuturor luptătorilor anticomuniști care au făcut cu putință ca astăzi să trăim într-o țară democratică. Premiul va fi trimis domnului Augustin Lazăr la Ministerul Public spre a fi apoi transmis celor pe care dânsul i-a indicat. În aceste condiții, de comun acord, decernarea premiului GDS din data de 17 aprilie 2019 este contramandată. Îl asigurăm pe domnul Augustin Lazăr de solidaritatea noastră în lupta anticorupție a Ministerului Public pe care îl conduce”, se arată într-un comunicat al GDS.

Lazăr a anunțat marți, printr-un comunicat de presă, că a decis să transmită premiul GDS „celor care – cu prețul vieții sau al unor suferințe inimaginabile – au făcut posibil ca astăzi noi să ne putem exprima liber, să trăim într-o societate democratică, să revenim acolo unde ne este locul, în Europa”. Unul dintre deținuții politic cărora Lazăr le transmite acest premiu este Iulius Filip, pe care a fost acuzat că a refuzat să îl elibereze din Penitenciarul Aiud, la mijlocul anilor ’80.

“S-au specializat în gestionarea emoțiilor. N-au făcut decât o acțiune de talcioc uitând să spună că vin cu marfă de Galați, dai un leu și iei un braț,” a fost de părere un analist specializat pe piața politică.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Lovitura Morarului” cade năpraznic: GDS, nimicit cu tot cu premii
Judecătorul constituțional Daniel Morar renunță la premiul GDS care i-a fost acordat în anul 2011, ...