DACIAN CIOLOŞ zice că nu e pentru „AVORTUL OBLIGATORIU”, aşa cum cerea un simpatizant USR-PLUS

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Dacian Cioloş a sărit ca la foc. Mai mulţi cetăţeni ai României au primit pe adresa poştală un pliant pe care erau trecute afirmaţiile Ramonei Popescu, simpatizant USR-PLUS, legate de obligativitatea avortului în România. El susţine că va face PLÂNGERE PENALĂ pentru că li s-a furat identitatea şi că Ramona Popescu nu e membră USR-PLUS. Publică sub titlul fake news. Acest gen de campanie electorală se numeşte campanie negativă şi se practică oriunde în lume.

Citeşte şi: Cioloș, paznic-securist al Doinei Cornea? Vezi ce i se cere fostului premier tehnocrat!

În realitate, Ramona Popescu există, poate nu este membră USR-PLUS, dar a fost prezentată în presă, în urmă cu o lună, drept susținătoare USR-PLUS, a făcut declarații despre avort, că ”ar trebui să fie mandatoriu și obligatoriu”. La acel moment, nu au apărut și reacțiile vehemente de delimitare a USR-PLUS de această simpatizantă.

Citeşte şi: Oferta USR-PLUS / „Oamenii noi” sunt copiii securiştilor care au STUDIAT în străinătate

“Avortul trebuie să fie mandatoriu şi obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creşterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creşterea şi educaţia copilului nu are loc de muncă,” susţinea pe facebook, în urmă cu o lună, Ramona POPESCU, susţinătoarea lui CIOLOŞ:

Sunt deja cunoscute ieşirile în decor ale apropiaţilor fostului premier: “desfiinţarea proprietăţilor” (Oana Bogdan), anularea taxării muncii tinerilor de până la 35 de ani (Năsui) etc. Cea mai mare gafă a fost a lui Cioloş care a spus că “într-un fel toţi românii au avut legături cu Securitatea.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lovitură după lovitură: Dinescu se vrea șters din GDS
Scriitorul Mircea Dinescu cere să i se șteargă numele din „certificatul de botez” al Grupului ...