Lui TUDOREL TOADER zilele în Ministerul Justiţiei îi sunt NUMĂRATE

Alina Maria Bogdan POLITIC

În cadrul şedinţei CEx a PSD, se va lua decizia de ridicare a sprijinului politic acordat lui Tudorel Toader, pe motiv că nu a dorit să încheie pachetul de legi ale justiţiei, cerute prin Deciziile CCR.  

La intrare în sala de şedinţe, deputatul PSD Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, şi-a exprimat speranţa că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional să se ia o decizie de restructurare a Guvernului, considerând că Tudorel Toader ar trebui să părăsească funcţia de ministru al Justiţiei.

„Eu sper că da, de ce să nu fie oportună?”, a declarat Olguţa Vasilescu înainte de şedinţa conducerii PSD, întrebată dacă în opinia sa ar fi necesară o restructurare a Executivului.

Totodată, întrebată dacă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar trebui să plece din Guvern, ea a răspuns: „Din punctul meu de vedere, da. Eu m-am exprimat public”.

Ea a mai spus că social-democraţii au asigurată majoritatea în Parlament „fără niciun fel de problemă”.

Tudorel Toader a spus recent că el va sta pe poziţie până se va publica în Monitorul Oficial decizia de numire a noului ministru.

Sunt aşteptate laude masive şi acte de solidaritate din partea talibanilor care-l porecleau până recent GARGAMEL, personajul negativ din filmul ŞTRUMFII.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
SLUGILE RUSIEI | Toți deputații lui Dodon au mers „pachet” la Moscova să primească sfaturi de la tovarășii lor
Toți cei 36 de deputați ai PSRM, partidul pro-Rusia cu Igor Dodon pe post de ...