Marlow: Giganții monopolului IT încearcă să reducă la tăcere vocile care nu convin

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Alex Marlow, editorul-șef al publicației online americane Breitbart.com, spune că Google, Facebook, Twitter, Microsoft și Wikipedia încearcă să cenzureze canalele media care „ar putea da o voce celor care nu au niciuna”. Breitbart.com este cel mai citit site conservator de știri din Statele Unite.

Marlow a făcut aceste afirmații în emisiunea Tucker Carlson Tonight de pe Fox News Channel, într-un dialog în care a subliniat că, astfel, giganții companiilor tehnologice încearcă și să-l înfrângă anul viitor pe Donald Trump în alegeri. El afirmă că scopul acestor campanii este reducerea la tăcere a criticilor „establishmentului”.

„Ei nu ne reduc la tăcere doar pe noi – ci și pe voi (…) Suntem o țintă pentru că spunem adevărul. Noi am spus adevărul pe subiectele cheie și probabil o vom face în continuare. A început cu Google, care s-a jucat cu rezultatele căutărilor, așa cum ai menționat și tu și dr. Robert Epstein. Twitter a continuat cu blocările – parțiale, subiect pe care noi l-am dat primii la Breitbart. A fost numit un fals, dar s-a dovedit că nu a fost. Facebook și-a schimbat algoritmul pentru că pagini precum ale Breitbart începuseră să domine. Și continuă. Wikipedia ne dă afară, și Wikipedia apare în răspunsuri atunci când cauți pe Google și Facebook. Tot ce fac este metodic și vor continua să se extindă. Microsoft a intrat și ea în jocul listelor negre. Ei au făcut o echipă cu un grup numit NewsGuard, unde bineînțeles, vor certifica toată media care a greșit în privința păcălelii cu Rusia și vor trata Breitbart ca fake news. E ridicol. Urmează de-bankingul”, a spus Marlow în dialogul pe care îl puteți urmări AICI.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tudorel Toader a demisionat
Tudorel Toader a trimis scrisoarea de demisie din funcţia de ministru al Justiţiei premierului Viorica ...