Victimă #GOT / TĂRICEANU a fost pus la punct de fiul său: “Tu, la ce te uiţi?”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Diverse

Călin Popescu Tăriceanu nu vrea să fie oldiest, chiar dacă îi plac maşinile retro. Dar nu înţelege de ce e o aşa de mare agitaţie cu “Game of Thrones.”

“De câteva zile, peste tot pe unde mă uit, fie pe stradă, fie pe telefon, fie pe laptop, văd numai bannere cu Game of Thrones sau #GOT, cum e prescurtarea.

Ieri seară am încercat să mă luminez și l-am întrebat pe băiatul meu mai mare, Călin, să îmi explice ce e cu toată această agitație. Răspunsul lui: cum, nu ai auzit de Jon Snow, de Daenerys Targaryen? Dar tu la ce te uiti?

Pe vremea mea (iată că am ajuns să spun și asta) eroii erau Pistruiatul, Anton Lupan din toate „Pânzele sus” sau Plutonierul Căpșună cu câinele Costel, iar chestiunile SF erau în cărțile lui Jules Verne. Dar pe nicăieri nu am auzit de Targaryen sau Lannister.

Din toate explicațiile lui Călin am înțeles un lucru: că nu se știe dacă acest Jon Snow trăiește sau nu la final. Asta încă nu mi-e clar. Nu știu cine mă poate lămuri. Se pare că nu am altă variantă decât să mă uit. Sau să citesc toate volumele,”

George R. R. Martin a scris cartea “Urzeala tronurilor” de unde a început serialul de televiziune, o fantezie medievală,creata de David Benioff si D.B. Weiss. Este o adaptare a seriei de cărţi, Cântec de foc şi Gheaţa.Show-ul este filmat în Belfast dar şi în Nordul Irlandei, Canada, Croaţia, Malta, SUA,

În România premiera a avut loc în anul 2011

Acţiunea se desfăşoară pe două continentele ficţionale, Westeros şi Essos.  Sunt mai multe poveşti si multiple personaje principale. Există trei fire narative importante. Primul este cel al Tronului de Fier al celor Şapte Regate, în care au loc fel de fel de alianţe şi conflicte între dinastiile nobililor, fie pentru a intra în posesia Tronului, fie pentru a fi independente de acesta. Al doilea fir narativ se bazează pe povestea descendentului tărâmurilor, care a fost exilat şi care pune la cale reîntoarcerea la tron. Al treilea fir se axează pe Rondul de Noapte, o camaraderie străveche care asigură apărarea tărâmului împotriva vechilor ameninţări ale fioroşilor de Dincolo de Zid, precum şi de o iarna grea care ameninţă tărâmul.

Urzeala Tronurilor a atras vizualizari record pe HBO, si are un mare număr de fani în toata lumea. Peste trei milioane de români au urmărit începutul ultimului serial.

Personajele exotice, întâmplările neobişnuite, întoarcerile de situaţii ţin publicul captiv.

 

Audiențe record pentru „Game of Thrones” #GOT

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CUM VINE ASTA? | Președintele UNGARIEI vine în ROMÂNIA să se vadă cu Papa
Președintele Ungariei, Janos Ader, va veni la slujba în aer liber ce va fi ținută ...