Dragnea, din nou probleme cu coloana. Promite o lege care să interzică dublul standard alimentar

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Liviu Dragnea are un discurs la Bucureşti şi altul în ţară. Dacă în capitală răspunde la temele impuse de alţii, statul de drept, justiţia, ordonanţele sau bugetul, când colindă ţara vorbeşte despre preocupările adevărate ale românilor,

Fiind prezent la Botoșani, a promis că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită „orice firmă nemernică străină” „și chiar și românească” dacă va vinde în „această țară” produse care nu au aceeași calitate ca cele din Vest.

 

A lăudat felul în care europarlamentarii PSD s-au „bătut” în Parlamentul European pentru România – un exemplu invocat fiind Maria Grapini.

Înainte de a face această afirmație, Dragnea s-a întrebat: „De ce ar trebui românii să mănânce produse agro-alimentare mai proaste decât cele din Vest?Noi suntem cobaii Europei? Noi suntem poporul pe care ei au hotărât să facă experimente? Copiii noștri trebuie să fie ghiftuiți cu legume și fructe … practic sunt otrăvite dacă vorbim de chimicale”.

Către DĂNCILĂ: „SĂ nu aveţi probleme cu coloana!”

La începutul discursului, Dragnea s-a plâns din nou de durerile de spate, dar a găsit și o justificare în lupta cu statul paralel: „Când te ții băț așa și drept îți mai pleznește”.

La finalul discursului de aproape o jumătate de oră, Dragnea i-a urat Vioricăi Dăncilă, care l-a însoțit în această vizită, „să nu aibă probleme cu coloana”. „Măcar unul trebuie să rămână întreg până la final”, a adăugat el.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
LUDOVIC ORBAN: “Cu parul pe ei şi cu plângeri penale”
Ludovic Orban a cerut la marşul PNL din Alexandria, la fel ca la mitingurile din ...