Cum şi-a bătut joc KLAUS IOHANNIS de victima lui AUGUSTIN LAZĂR

Ion Mihalcioiu ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

După ce Mihai Gâdea l-a întrebat în public pe Klaus Iohannis dacă aşteaptă să moară IULIUS FILIP pentru a-i conferi medalia de merit a statului român, preşedintele l-a decorat în sfârşit.

Dar ce medalie a emis prin DECRET Iohannis?

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu spune că președintele Klaus Iohannis l-a batjocorit pe Iulius Filip, acordându-i o medalie inferioară celei date de Polonia. El mai zice că președintele statului român nu l-a decorat din proprie inițiativă, ci doar după ce Mihai Gâdea a lansat un avertisment și a precizat că Iulius Filip este grav bolnav.

Klaus Iohannis l-a batjocorit

„KLAUS IOHANNIS L-A BATJOCORIT PE IULIUS FILIP! POLONIA I-A ACORDAT LUI IULIUS FILIP O MEDALIE SUPERIOARĂ! PNȚCD ÎI SOLICITĂ LUI KLAUS IOHANNIS ACORDAREA MEDALIEI „STEAUA ROMÂNIEI”!” susţine Pavelescu.

Liderul PNŢCD, proaspăt aliat cu PSD pentru alegerile europarlamentare, crede că IOHANNIS a vrut să-şi bată joc de cei care i-au criticat protejatul, fost membru al aparatului de represiune a sistemului, răzbunându-se pe Iulius Filip.

AUGUSTIN LAZĂR e şi mai decorat

Conform registrului titlurilor şi medaliilor, conferite de preşedinte, prin decrete prezidenţiale, Augustin Lazăr e cu multe trepte mai sus decât victima sa Iulius Filip, în ordinea distincţiilor statului român. Augustin Lazăr a fost răsplătit nu numai cu 30.000 de lei pensie lunară, ci şi cu distincţii ale statului român, precum şi ale societăţii deschise.

Prin urmare, statul român, comparând medaliile, îl așează mai sus pe Lazăr torționarul, în fața victimei sale, lui IULIUS FILIP! Și asta prin mâna NEDEMNĂ a Președintelui Klaus Iohannis!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În miez de noaptea, LIVIU DRAGNEA aduce veşti proaste “TRUBADURILOR” lui Iohannis
În Ajun de Paşte catolic, Liviu DRAGNEA aduce “trubadurilor lui IOHANNIS” veşti proaste, asta după ...