“Băieţii cu ochi ALBAŞTRI ai lui COLDEA au distrus afacerile româneşti,” a spus Marian OPRIŞAN

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

O fabrică de alcool, care plătea 2 milioane de euro lunar statului, prin accize şi taxe, a fost distrusă de procurorii anticorupţie, relevă un reportaj  România TV.

“Directoarea fabricii de alcool a susținut că pe parcursul anchetei a fost forțată să ia tratament psihic și ar fi fost amenințată că i se vor duce copiii bolnavi la asistența socială,” a spus Marian Oprișan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, în cadrul unei intervenţii la România TV.

Reporterul susţine că asupra patronatului fabricii s-au făcut presiuni pentru denunţarea liderului PSD din Focşani.

Marian Oprișan: “Auzisem ceva din acest punct de vedere, dar am pus-o pe seama normalității vremurilor de atunci. Pentru că la vremea respectivă cuvântul de ordine era abuzul procurorilor. Nu știu cine a făcut lucrurile alea,“ a spus Marian Oprişan, în cadrul intervenţiei în emisiunea “Vorbe grele” a lui Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu a întrebat: “V-a zis omul în ăștia șase ani de zile: m-au presat ăștia, mi-au distrus afacerea. Au nenorocit-o pe directoare ca să te denunț? Să nu-mi spuneți că aflați odată cu mine?”

“Am aflat odată cu dumneavoastră. Trăiesc cu speranța că garantul independenței justiției, Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, nu vor trece peste aceste abuzuri și cei vinovați vor fi trași la răspundere, așa cum este normal să se întâmple. Pe vremea respectivă credeți că puteai să spui ceva cuiva, din acest punct de vedere? În condițiile în care au fost atacați și distruși oameni de afaceri care aveau câte 5.000-6.000-15.000 de angajați. Au fost distruși pentru că nu știu căror ochi albaștri din anturajul lui Coldea nu le plăcea mersul pe acolo,” a declarat Marian Oprişan.

Victor Ciutacu: Să înțeleg că de frică nu ați zis nimic la momentul respectiv?

Marian Oprișan: Am așteptat cu toții să vedem ce spune justiția din acest punct de vedere. Ce puteam să fac? …nu răspunde nimeni după cum bine știți (n.r. pentru distrugerea fabricii).”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nu-l sărbătorim azi pe Sf. GHEORGHE! Vezi când s-a mutat data şi de ce!
Astăzi era scris cu roşu în calendar: Sfântului Mare Mucenic Gheorghe. Aproape un milion de ...