BREAKING NEWS | Atacurile din Sri Lanka au fost răzbunare pentru masacrul din Christchurch

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Atacurile din Sri Lanka, care au vizat trei biserici pline cu enoriași și trei hoteluri, au fost răzbunare pentru atentatul de la Christchurch. Anunțul a fost făcut în această dimineațăț de adjunctul ministrului Apărării din Sri Lanka, pe baza informațiile adunate până de anchetă.

Două grupuri islamiste locale, National Thawheed Jama’ut și Jammiyathul Millathu Ibrahim au fost în spatele celor șase atentate sinucigașe, petrecute chiar în ziua de Paște. Cel mai recent bilanț arată că 321 de oameni au fost uciși și peste 500 au fost răniți răniți. Marea majoritate a victimelor sunt creștini, având în vedere că teroriștii s-au detonat în trei biserici pline, în timpul slujbei de Paște. 38 de străini sunt printre victime.

Autoritățile de la Colombo au afirmat anterior că teroriștii locali au primit ajutor de la o rețea internațională. Mai mult ca sigur este vorba de ISIS, susține SITE Intelligence Group, o organizație specializată în monitorizarea terorismului internațional. Pe un grup de discuții al ISIS au fost postate poze cu presupușii atacatori din Sri Lanka, având în spate steagul negru al grupării jihadiste.

 

Trei dintre presupușii atacatori sursă: SITE Intelligence

Sri Lanka fusese avertizată de India și SUA încă de la începutul lunii că atacurile sunt plănuite și că vor avea loc la biserici, de Paște. Doar că oficialii de la Colombo au pasat nota informativă de la unii la alții și nu au dat curs avertismentelor.

SUTE de CREȘTINI uciși și răniți în atentate TERORISTE, chiar în ziua Paștelui catolic! Într-o țară turistică!

50 de oameni, toți musulmani, au fost masacrați în două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă, de un radical alb. Atacul a fost transmis live pe Facebook de cătr agresor. Bărbatul se află acum după gratii (detalii aici)

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
BREAKING NEWS | ISIS revendică atentatele împotriva CREȘTINILOR din SRI LANKA
Organzația teroristă Stat Islamic, cunoscută și ca ISIS, a revendicat atacurile sinucigașe din Sri Lanka, ...