ROMÂNII vor avea Lumină Sfântă de la Ierusalim de Înviere

Valentin Borcea Uncategorized

O delegaţie a Patriarhiei Române, condusă de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va aduce Sfânta Lumină de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu un avion special. Aeronava care transportă focul haric va ajunge în România sâmbătă seară.

Trimișii Bisericii Ortodoxe Române au ajuns astăzi la Ierusalim. Călătoria are loc cu binecuvântarea Patriarhului Daniel.

Sfânta Lumină va fi oferită la slujba de Înviere (orele 24.00) de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala Patriarhală.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi celelalte eparhii ale Patriarhiei Române sunt invitate să trimită delegați la Aeroportul internațional „Henri Coandă” din Bucureşti (salonul oficial), în seara zilei de 27 aprilie 2019 pentru a primi Sfânta Lumină de la Ierusalim, a transmis Patriarhia printr-un comunicat.

Am intrat în Săptămâna Mare. Semnificațiile zilelor din „Pridvorul Sfintelor Paști”

Este pentru al 11-lea an la rând când creștinii ortodocși din România primesc foc haric de Înviere.

Lumina Sfântă este considerată un miracol al Ortodoxiei, care se întâmplă în fiecare an de Paşti la Ierusalim. În timpul Vecerniei din Sâmbăta Mare, între orele 12:30 şi 14:30, deasupra Sfântului Mormânt se aprinde un foc care se pogoară din cer, manifestându-se diferit în fiecare an şi care în primele minute nu frige.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Echipei de PR a USR îi pute ROMÂNIA. Cumpără poze cu WC-urile altora de pe internet zicând că sunt ale noastre
USR, partidul căruia îi pute România, a postat recent un mesaj de culpă adresat guvernării ...