Care sunt partidele de INTELLIGENCE din România?

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC

Din surse deschise, există cel puțin 3: USR, PLUS, PRO România. Acestea nu adună mai mult de 20% din electorat. Dacă punem la socoteală că USL, alianța de granit a PSD cu PNL dintre anii 2012-2014, s-a rupt în momentul în care premierul Ponta a refuzat să-l pună vicepremier pe probleme de siguranță națională pe Klaus Iohannis„ înțelegem că serviciilor secrete nu le plac scorurile mici pe eșicherul politic.

Pentru a conduce România, așa cum au mai făcut-o în cel de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu, au nevoie de 50% plus unu din voturile Parlamentului.

Cum vor reuși, obsesia lor dintotdeauna, să controleze o țară?

Există infiltrați rămași în partidele tradiționale, plus un new entry.

Nu e un secret pentru nimeni obediența lui Rareș Bogdan. E trimis exact pentru a mai lua la cheie un partid. Doar nu credeți că jocurile sale de putere se vor înțepeni la Bruxelles? Asta doar dacă serviciile secrete românești își externalizează serviciile…

Revenind la evidențe, Alina Mungiu spunea încă din 2016 că USR a fost cel mai infiltrat partid. Acum, pe turnantă a apărut Dacian Cioloș, care își face un titlu de glorie din apartenența la un sistem. S-a lipit zeiss pe USR.

Citește și:  DEZVĂLUIRI ll / Rareş BOGDAN a înhăţat ½ milion de euro din contracte cu statul

Micul Titulescu era deja angajat când a primit titulatura

Cât despre Ponta, Traian Băsescu a reclamat demult că fostul premier trebuie să recunoască faptul că între 1997-2001 a fost ofițer SIE.

Gabriela Oprea, şeful UNPR, un partid cazon, recunoștea că “atât partidul lui Victor Ponta, cât și partidul condus de Dacian Cioloș ”sunt partide de intelligence”.

Dacă înainte apăreau mascați, acum serviciile ies la bătălia electorală pe față. Nu le pasă că o parte din electorat nu-i votează. Acestea se adresează imberbilor cărora securitate le sună cool.

Supraviețuitorii sistemului represiv din perioada comunistă, care au cunoscut ororile brațului înarmat al Partidului comunist Securitatea, ar trebui să se ferească, precum Dracu de Tămâie, să cadă, Doamne ferește, în păcatul necunoașterii.

Alegerile din mai 2019 sunt simple: votați USR, PLUS, PRo România, votați Securitatea!

Eu care am votat mereu PNL nu mai am nicio dilemă. Partidul s-a predat la cheie. Să nu votați PNL și apoi să veniți să spuneți că nu v-am prevenit!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Iohannis a semnat. Vezi ce spune Teodorovici despre noua funcţie!
Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele prin care ia act de demisiile miniștrilor Tudorel ...