Iohannis a semnat. Vezi ce spune Teodorovici despre noua funcţie!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele prin care ia act de demisiile miniștrilor Tudorel Toader, Rovana Plumb și Natalia Intotero. Totodată, președintele a semnat decretele pentru numirea a trei miniștri interimari. Ana Birchall devine ministru interimar al Justiției, Eugen Teodorovici – interimar la Fonduri Europene, iar Ștefan Radu Oprea – ministru interimar pentru românii de pretutindeni.

Citește și: Nicolicea: Iohannis încalcă în continuare Constituţia

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a reacţionat la scurt timp după primirea veștii printr-o postare pe facebook.

„Back in business.

Revin, chiar și numai pentru o perioadă de interimat, la ministerul pe care cu mândrie spun că l-am creat și coordonat într-o perioadă când România părea că nu mai are vreo șansă și că a eșuat în privința utilizării fondurilor europene atât de necesare dezvoltării.

În acest caz, aș spune că repetiția nu este „mama învățăturii”, ci este …”sora progresului”.

Începând din anul 2013, în mandatul meu de ministru al fondurilor europene de 2 ani și 3 luni, România nu doar că a recuperat decalajul enorm față de statele europene, nu doar că a obținut venituri la bugetul național de peste 7 miliarde de euro, dar a reușit o performanță unică – cea mai mare creștere, de peste 300 %, a ratei de absorbție a fondurilor europene, validată la nivelul celor 28 de state membre.

Și să vedem ce se poate face în 45 de zile și…..44 de nopți. Așadar vă aștept alături de mine pe toți cei care și vreți, și puteți!”, a scris Teodorovici pe pagina sa.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Italia trage semnalul de alarmă: UE, avertizată să se pregătească
Guvernul italian  îi cere Uniunii Europene să pregătească un plan de acţiune pentru a face ...