„La pușcărie sau în exil unde să muriți de foame”- urările lui Caramitru Jr. pentru adversari

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Andrei Caramitru a ieșit iarăși la înaintare cu o declarație care l-ar face mândru pe Iosif Stalin. După ce modificările aduse codului penal au trecut de votul Parlamentului, noua vedetă a USR a sărit să-i coaliția de guvernare cu pușcăria și cu trimiterea în gulag. Fiul mai cunoscutului său tată promite răzbunare împotriva tuturor celor care au votat pentru actul normativ, care transpune o decizie a CCR. Andrei Caramitru și amenință că decizia de azi nu va fi uitată. Asta pe lângă limbajul de mahala folosit

Grijania voastră de nenorociti ! S-au “scăpat” și albit, in bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați.

Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru – borfasilor de la PSD/ALDE/UDMR – este la pușcărie sau in exil unde să muriți de foame – nici gunoieri sa nu va angajeze aia. Rusine sa va fie !

„Cei care nu sunt cu noi sunt împotriva noastră”, cam asta era practica în toate regimurile totalitare. Așa au apărut deținuții politici, gulagul, reeducarea și multe alte orori. A gândi diferit de ce ți se dicta de la centru era o infracțiune dintre cele mai severe.

Din declarațiile sale publice de până acum, se pare că asta vrea Andrei Caramitru. Toți cei care se opun lui și ideilor sale, să fie scoși din societate. Diferențele de opinie nu par să aibă loc în România imaginată de Caramitru Jr. Mai mult, dă de înțeles vor fi și aspru pedepsite. Ana Pauker și Ghiță Dej l-ar aplauda, dacă ar putea.

Dacă Andrei Caramitru ar avea vreo influență în vreun ipotetic guvern USR, democrația ar risca să dispară peste noapte și ar fi înlocuită cu un despotism democratic. USR ar face bine să se distanțeze public de amenințările totalitare ale lui Caramitru Jr.

Macron, DISTRUS în Financial Times: „Se îndreaptă spre despotism”

Loading...

One Comment

  1. Mergi cetatene la un medic specialist ,fiindca cel de familie este sigur depasit ;daca nu ai bani poate te imprumuta papa!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vezi cine e premierul care a primit 1 MILION DE DOLARI de la Soros !
Candidatul Pro ROMÀNIA, Iurie Leancă, AFLAT pe locul 4, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Punctul ...