Rușii și transnistrenii vor să instituie o FRONTIERĂ pe Nistru

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL

Reprezentanții Rusiei și ai Transnistriei în Comisia Unificată de Control fac front comun împotriva oricărei inițiative venite din partea Chișinăului, iar intenția acestora este de a trasa o „frontieră” pe Nistru, relatează www.ziarulnational.md.  

La ultima ședință rușii și transnistrenii au respins inițiativa Delegației Republicii Moldova de a elabora, în conformitate cu protocoalele semnate anterior, o instrucțiune de activitate a Comandamentului Militar Întrunit, pe motiv că este „deja învechită”.

„O analiză retrospectivă denotă că nicio inițiativă a delegației noastre lansată pe durata anului curent și orientată spre îmbunătățirea mecanismului de monitorizare a Zonei de Securitate, precum demararea procesului de demilitarizare, sporirea transparenței, elaborarea regulamentului Comandamentului Militar Întrunit, crearea unei instrucțiuni cu privire la patrularea mobilă, utilizarea dispozitivelor tehnice la documentarea efectuată de către observatorii militari etc., nu este acceptată de către interlocutori”, se arată într-un comunicat de presă al Biroului Politici de Reintegrare.

Citește și: Moscova le mai pompează BANI separatiștilor din TRANSNISTRIA

„Deși Delegația Republicii Moldova fixează și semnalează permanent asemenea abuzuri care au finalitatea instituirii unei „frontiere” la râul Nistru, la ședința curentă reprezentanții celor două delegații și-au manifestat indulgența față de multitudinea încălcărilor admise de reprezentanții Tiraspolului. Ei au apreciat că instalarea posturilor de „grăniceri” nu ar prezenta un pericol, acestea urmând să fie verificate doar sub aspectul deținerii armelor”, acuză Chișinăul.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MINARET și acoperiș de sticlă la Notre-Dame? Da, dacă se face voia arhitecților…
Franța a lansat un concurs internațional pentru desemnarea unui proiect de refacere a catedralei Notre ...