Sinucidere la Parchetul General

Cosmin Ţintă ACTUALITATE SOCIAL

Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu, a murit vineri după ce a căzut de la etajul 5 al instituției. Femeia s-a sinucis, arată primele indicii.

Tragedia a avut loc înainte de prânz. Apelul la 112 a fost făcut la ora 11.33 dar intervenția echipajului medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva, după prăbușirea de peste 20 de metri. Ramona Bulcu avea 53 de ani, era mamă a doi copii și a fost timp de zece ani șefa biroului de relații publice din Parchetul General. Prima ipoteză este aceea că procuroarea ar fi suferit de o boală gravă. Televiziunile de știri relatează că Ramona Bulcu ar fi suferit de depresie.

Ministerul Public a transmis un mesaj de condoleanțe: „În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice.”

Pe 15 martie, procurorul Tamaș Schiffbeck de la DNA Timișoara s-a sinucis într-o manieră asemănătoare.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
„Scopul ultim al venirii lui Dumnezeu în lume este restaurarea fiinţei noastre”
Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, crede că trebuie „să începem să ne ...