Vezi cele mai ciudate OBICEIURI de Paști !

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse

Ouăle roșii și iepurașul care vine plin de cadouri sunt cunoscute în toată lumea. La greci, mai ortodoxi decât alții, ouăle sunt numai roșii simbolizând sângele lui Iisus.

Multă lume cunoaște obiceiul stropitului din Ardeal. Băieții, în a doua zi de Paști, ies pe stradă și stropesc cu parfum fetele. Acestea trebuie să le dea cadouri.

Creștinii din Filipine practică AUTO-CRUCIFICAREA. Așa consideră ei că se autopurifică și ajută lumea să fie iertată de păcate. Vaticanul nu este de acord cu acest obicei, dar nu-l poate opri.

În Papua Noua Guinee e foarte cald. Nu există iepurași de ciocolată. Arborii din jurul lăcașelor de cult sunt înveliți cu foiț de tutun și cu ȚIGĂRI.

În Norvegia, credincioșii se uită la un serial de crime. „Whodunnit” este numele acestuia. Chiar și cutiile de lapte poartă povestiri scurte cu detectivul îndrăgit. Fenomenul a fost declanșat de popularitatea imensă a unui roman de crime, apărut în 1923, în Bergen.

Marea vânătoare de iepurași de Paști în Noua Zeelandă În timp ce restul lumii așteaptă cadouri și ouăle de Paști, creștinii din Otago, NOUA ZEELANDĂ își iau armele pentru O VÂNĂTOARE adevărată. Ei zic că elimină dăunătorii de pe câmpuri. Trofeul râvnit e de 3.500 dolari. 20.000 de iepuri sunt împușcați în fiecare an.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
S-au dat Lumină și PUMNI! Români din UK s-au luat la bătaie de Înviere!
Bătaie la o biserică românească de lângă Birmingham, chiar în noaptea de Înviere. Scandalul ar ...