Sute de vagoane CFR intră în modernizare

Cosmin Ţintă ACTUALITATE ECONOMIC SOCIAL

Peste 300 de vagoane ale CFR Călători vor fi modernizate anul acesta în România, a anunţat, marţi, ministrul Transporturilor. La sfârşitul unei călătorii cu trenul de la Bucureşti la Constanţa, Răzvan Cuc a spus că în curând vor începe și lucrări de reparaţii pe sectorul de cale ferată Constanţa-Mangalia, extrem de folosit în perioada estivală.

„Anul acesta se vor moderniza peste 300 de vagoane în România, în unităţile care au astfel de obiect de activitate. Au dublu alocarea bugetară la CFR Călători pentru aceste modernizări. Suplimentar, bineînţeles, se va face şi achiziţie de material rulant”, a declarat Răzvan Cuc, potrivit Mediafax.

Ministrul Transporturilor a anunţat că şi tronsonul de cale ferată dintre Contanţa şi Mangalia, care face legătura cu staţiunile de pe litoral, intră în lucrări de reabilitare, pe fondurile CFR Infrastructură. Răzvan Cuc s-a declarat mulţumit de călătoria București-Constanța cu trenul CFR Călători: „Am decis să fac această călătorie astăzi cu operatorul naţional de transport feroviar tocmai pentru a vedea exact cum se desfăşoară condiţiile de circulaţie pentru turiştii care vin la mare. Am venit cu un tren care a fost modernizat în 2018 în România, asta e foarte important, şi toate investiţiile pe care le va derula de acum înainte CFR Călători pe partea de modernizare de vagoane, de locomotive, se vor face în România. Am fost mulţumit de condiţii.”

Trenul cu care a circulat ministrul a parcurs distanța de 225 de kilometri în aproximativ două ore, ajungând în Gara din Constanţa cu 5 minute înainte de termenul prevăzut.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Preţul barilului de petrol EXPLODEAZĂ, după o cădere dramatică. Vezi motivul!
Astăzi pe bursele internaţionale, preţul barilului de petrol a crescut cu aproape două procente. La ...