Custodele Coroanei, discurs FULMINANT în apărarea României! A vorbit despre credință și măsura dublă a UE!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Majestatea Sa Margareta a reamintit statelor occidentale că PATRIOTISMUL și CREDINȚA nu fac statele estice retrograde. Și acestea sunt valori europene, a spus Custodele Coroanei.

„Avem perspective diferite asupra vieții sociale și obiceiurilor noastre. Suntem mai religioși, suntem mai patrioți și avem o suspiciune mai mare față de nivelurile ridicate de imigrație. Poate că unii din Occident displac aceste lucruri.

Dar respingerea sentimentelor noastre ca fiind doar „rasism și xenofobie”, sau împărțirea tuturor chestiunilor între „progresiv” – prin care înțelegem Vestul – și „reacționar” – prin care înțelegem Estul – sunt, în mod evident, contraproductive.

Este, de asemenea, greșit să argumentăm că valorile noastre nu sunt valori europene; valorile noastre nu pot fi la modă doar în unele părți ale Europei, ele sunt valori care aparțin continentului

Lupta anticorupție trebuie să continue neîncetat, a spus Custodele Coroanei, dar în paralel trebuie intensificată și lupta cu antisemitismul și rasismul. Unitatea Europei înseamnă tratament egal pentru toată lumea. Orice diferențiere ridică bariere.

„Punctul de plecare pentru toate aceste activitățil este acela de a înceta tratarea cu superioritate a noilor state membre și de a evita amenințarea acestora prin clauze de condiționalitate extinse artificial.

Diferite propuneri de a utiliza condiționalitatea politică în acordarea de fonduri din următorul buget pe șapte ani al Uniunii în schimbul anumitor concesii politice nu sunt doar ilegale în temeiul tratatelor UE existente, ci și o „garanție” pentru diviziune, nu pentru a uni Europa.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Motivul pentru care Răzvan CIOBANU nu purta centură
Range-Rover-ul pe care-l conducea Răzvan Ciobanu de la Săcele către Năvodari e unul dintre cele ...