Când vor deschide PROCURORII marile dosare ale lui Băsescu?

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC

Cei interesaţi de politică ştiu cum acţiona Traian Băsescu în PDL. După ce l-a lăudat pe Petre Roman, fost preşedinte PD, “Petrică, eşti cel mai bun,” l-a decapitat. Până recent nu existau probe despre cum ghidona justiţia în interesul său. Radu Cristescu, un lider important al PMP, a ieşit după Paşte cu acuzaţii incendiare. Faptul că fostul preşedinte n-a răspuns e semn că nu vrea amplificarea subiectului.

Şi-a decapitat toţi şefii

A fost adus de către un director din Ministerul Transporturilor la Bucureşti încă din 1990. Ajuns ministru l-a executat. Impus de PD în guvernul Ciorbea, nu s-a astâmpărat până ce nu l-a dărâmat pe primul ministru.

Citeşte şi: Traian BĂSESCU ştie cine joacă finala prezidenţialelor. Nu va candida KOVESI!”

Revenind la cariera sa politică, fostul primar general l-a susţinut pe Theodor Stolojan cât i-a fost util. După ce nu mai era bun de prezidenţiabil, Băsescu s-a autopropus. Nu înainte de a vărsa o lacrimă …de ceapă în buzunar. A ajuns la Cotroceni şi şi-a controlat liderii fostului partid prin Elena Udrea, trimisă să fie agent de influenţă prin servicii şi pe la partide. Nu i-a păsat de nimeni, păstrând o singură slăbiciune, despre care probabil doar Pahonţu ştie.

A supt de la Licuriciul cel Mare

În primul mandat n-a avut majoritatea parlamentară. A supt de la licurici, aşa cum şi recunoştea. Conform surselor militare, ar fi spus celor de la Pentagon: “Voi aduceţi gloanţe, noi vă dăm carne.”

Răpirea jurnaliştilor în Irak i-a căzut mănuşă. A urcat în sondaje, ca un erou. Premier era Călin Popescu Tăriceanu. Asta se ştie.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Digitalizare în forță: sume exorbitante și efecte șocante
Companiile din întreaga lume fac investiţii galopante în digitalizarea afacerilor. International Data Corporation a prognozat ...