Când vor deschide PROCURORII marile dosare ale lui Băsescu?

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC

Falcă i-a adus „servitorii”: Coldea, Marta, Blejnar

Ce nu se cunoaşte e felul cum au fost aduşi la Bucureşti Sorin Blejnar, Codruţ Manta şi Florian Coldea.

Poate că vă întrebaţi ce calităţi întruneşte Gheorghe Falcă pentru un post de europarlamentar. El e finul lui Băsescu. Umil, cum îl ştim, l-a servit pe naşul de la Cotroceni. I-a livrat trei nume de vechili: Blejnar, Marta, Coldea.

Nu v-aţi întrebat de ce toţi TREI sunt din Arad?

Citeşte şi: De ce l-a făcut Şerban NICOLAE pe Traian BĂSESCU “sluga securiştilor”?

De ce au fost aduşi? Pentru ca el, preşedintele, să-şi organizeze puterea. Câmpul tactic, mai precis. Laura Codruţa Kovesi i-a fost recomandată de altcineva.

A controlat şi pedepsit toţi adversarii prin intermediul SRI şi a justiţiei teleghidate. Şi-a trimis şi fratele în puşcărie, doar pentru că avea de luat încă un mandat cu aşa zisa anticorupţie. Asta nu o spunem cei care nu ne-am belit genunchii în închinări la Iuda.

În 2004, nimeni nu cunoştea COLŢII animalului politic

Dacă încă din 2004 ştiam că-şi va executa adversarii, nu-l credeam în stare de un asemenea cinism.

L-a trimis pe Adrian Năstase la închisoare, pentru că acesta l-a pălmuit venit odată beat luându-se de soţia fostului premier. Aflăm asta de abia acum, după prea mulţi ani, de la Radu Cristescu, fost apropiat al său, cel care deţine probe că Siegrfied Mureşan e agent al unei puteri străine.

Acelaşi cunoscător al păienjenişurilor din jurul lui Băsescu susţine că biroul prezidenţial era pupitrul de comandă pentru coordonarea a doi asasini.

Citeşte şi: EUReporter: Islamiștii și cultural-marxiștii, vechi aliați în lupta cu valorile Vestului

Oameni de afaceri, primari, politicieni au fost victimele animalului politic.

Dinu Patriciu, Ion Nicolae, Mircia Gutău, Monica Iacob Ridzi, Cătălin Chereche, Adriana Năstase, Antonie Solomn sunt doar o parte dintre cei executaţi prin giusţiţie. De fapt de câmpul tactic.

ÎN PREMIERĂ, Solomon şi Chiricheş, paradiţi pentru că au făcut avansuri cui nu era voie

Până la aplicarea nuclearei de către Cristescu nimeni nu ştia despre motivele arestării lui Antonie Solomon, primarul de atunci al Craiovei, a lui Cătălin Cherecheş, edillul de azi al Băii Mari, votat de către oameni chiar dacă era în puşcărie. Amândoi s-ar fi apropiat prea mult de pupila sa Elena Udrea.

Despre Ioan Oltean se ştie cum şi-a pierdut poziţia de lider al PDL Bistriţa, din cauza legăturilor periculoase cu „Duduia.”

În mai multe emisiuni, Traian Băsescu susţinea că nu a ştiut nimic de protocoalele încheiate între SRI şi alte instituţii. Fostul său apropiat dezvăluie că ştia tot ce se întâmplă la K1, K2, că de fapt el era dirijorul. Doar un naiv poate crede în sinceritatea unui navigator în mările tulburi.

Dacă ar mai fi în putere şi nu un biet senator, ridicător de mingi pentru sistemul pe care l-a patronat, Radu Cristescu era deja săltat de noaptea trecută cu mascaţii.

Sperăm că Elena Udrea să fii fost măcar debrifată în Costa Rica, nu de altceva dar măcar cercetările viitoare să demonstreze că Traian Băsescu a paradit lumea.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Digitalizare în forță: sume exorbitante și efecte șocante
Companiile din întreaga lume fac investiţii galopante în digitalizarea afacerilor. International Data Corporation a prognozat ...